Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Ε.Γ του ΣΥΡΙΖΑ για την παραπομπή η μη του Π.Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας!!


 


Συνεχίζεται η πολύωρη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου με βασικό θέμα την πιθανή παραπομπή του βουλευτή του κόμματος, Παύλου Πολάκη, στην Επιτροπή Δεοντολογίας ώστε να καθορίσει αυτή την περαιτέρω πορεία του στο κόμμα έπειτα από σχετική εισήγηση του Προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Τσίπρας είχε αναφερθεί νωρίτερα σήμερα στη συνεδρίαση του Ε.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη λέγοντας πως αποφάσισε την παραπομπή και την καθαίρεσή του από τη θέση του τομεάρχη, επικαλούμενος την ευθύνη που έχει ως ηγέτης του κόμματος αφενός να το «προστατεύσει» και αφετέρου να το οδηγήσει σε εκλογική νίκη. 

 «Από κει και πέρα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει διαδικασίες και όργανα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο περιθώριο συνεδρίου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για την υγεία.

Ο Τσίπρας ανέφερε πως αποφάσισε την καθαίρεση του Παύλου Πολάκη από τη θέση του τομεάρχη Διαφάνειας, στη θέση του οποίου ορίστηκε αντικαταστάτης ο Γιάννης Ραγκούσης.

Ερωτηθείς για την κριτική ότι «ανέχθηκε το φαινόμενο του πολακισμού» απάντησε πως το κόμματα του  «είναι ανοικτό και δημοκρατικό» και δεν στέλνει στην επιτροπή δεοντολογίας τα στελέχη του επειδή έχουν διαφορετική γραμμή. Ανέφερε επίσης χαρακτηριστικά:

    «Όμως είναι άλλο να έχει κανείς διαφορετική άποψη, είναι άλλο να την εκφράζει στα όργανα ή και δημόσια να λέει ‘αυτή είναι η άποψη μου’ και είναι άλλο στην προεκλογική περίοδο όταν είναι υποψήφιος βουλευτής να θέτει δημόσια ένα άλλο σχέδιο και είναι άλλο να απαντά και σε συνεντεύξεις που εγώ είχα κάνει την ίδια μέρα και είχα καταθέσει τις προτάσεις και τις θέσεις μου».

Πρόσθεσε επίσης πως ο ΣΥΡΙΖΑ «θα λύσει τα όποια προβλήματα παραφωνία στη δημόσια έκφραση μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες του».

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.