Επεισόδια έξω από το υπουργείο Εργασίας - Διαδηλωτής τραυματίστηκε στο κεφάλι


  Οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό διεκδικούν συλλογικές συμβάσεις με υποχρεωτική εφαρμογή και επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους του κλάδου.

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Εργασίας, όπου συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Αττικής.


Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έγινε ρίψη δακρυγόνων και χημικών, ενώ το ΠΑΜΕ καταγγέλλει ότι τα ΜΑΤ έκαναν χρήση των κλομπ τους στη συγκέντρωση του Συνδικάτου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ένας διαδηλωτής.

Οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό διεκδικούν συλλογικές συμβάσεις με υποχρεωτική εφαρμογή και επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους του κλάδου.

Σύμφωνα με το 902.gr, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στην προσαγωγή δύο συνδικαλιστών, του Γιώργου Στεφανάκη, προέδρου του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων ν. Αττικής και του Νίκου Λαβαντσιώτη, ο οποίος είναι μέλος της Διοίκησης του Συνδικάτου και πρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου της ΣΕΛΕΚΤ.

Μπροστά στην εξέλιξη αυτή, οι εργαζόμενοι έχουν ξεκινήσει πορεία προς το Αστυνομικό Τμήμα της Ακρόπολης, απαιτώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι συνάδελφοί τους.

Στο πλευρό τους ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, ο οποίος κατήγγειλε την απαράδεκτη επίθεση στους εργαζόμενους και έκανε παρέμβαση στην ηγεσία του υπουργείου. 

  Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.