Νικήτας Κακλαμάνης για απόφαση Αρείου Πάγου:Έχει κλονιστεί η η εμπιστοσύνη μου στη Δικαιοσύνη


 



Απέναντι στην απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η οποία επιτρέπει στους servicers να προχωρούν σε πλειστηριασμούς, τάσσεται ανοιχτά ο Νικήτας Κακλαμάνης, τονίζοντας την πρωτοφανή ταχύτητα που έγινε αυτό.

«Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι τη Δικαιοσύνη. Δεν αποδέχομαι αλά καρτ τις αποφάσεις της, αλλά πρέπει να σας πω ότι αυτή η απόφαση του Αρείου Πάγου έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη μου στην ηγεσία της Δικαιοσύνης. Όχι λόγω της ταχύτητας που το έβγαλε, που είναι πρωτοφανές για Άρειο Πάγο (σ.σ.: γέλια) – αν έβγαζε έτσι όλες τις αποφάσεις θα ήμασταν χώρα πρότυπο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση – αφήστε το αυτό, αλλά η απόφαση μου είπαν ότι έχει βασιστεί, προσέξτε, αφενός στον νόμο του 2015 του ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε ότι αυτές οι συναλλαγές φορολογούνται, τον οποίο «πάντρεψαν με τον νόμο του 2003, όπου οι ενδοτραπεζικές συναλλαγές είναι αφορολόγητες», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εμφάνισης στην εκπομπή Casus Belli, στον τηλεοπτικό σταθμό Αttica TV, με τους Βασίλη Σκουρή και Νίκο Παναγιωτόπουλο και πρόσθεσε: «Στην ουσία, λοιπόν, έχουν χαριστεί με αυτή την απόφαση, η οποία όταν βγει θα τη διαβάσουμε όλοι, αλλά για να το λέει ο κ. Τζαβάρας ξέρει, 58 δις. Άποψή μου είναι ότι αυτά πρέπει να φορολογηθούν και με τα λεφτά που θα εισπραχτούν να βοηθηθούν οι έχοντες πραγματική ανάγκη».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.