Αποκάλυψη Πολάκη για τη Νικολάου! Αγόρασε σπίτι στο Π.Ψυχικό πανάκριβο με υπερπολυτελή ανακαίνισή


Αποκάλυψη Πολάκη για τη Νικολάου! Αγόρασε σπίτι στο Π.Ψυχικό πανάκριβο με υπερπολυτελή ανακαίνισή

Ο Παύλος Πολάκης έφερε νέα στοιχεία για τη Σοφία Νικολάου, την πρώην Γ.Γ Αντιεγκληματικής Πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, που φαίνεται, τον Νοέμβριο του 2021, να αγόρασε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό 550 τετραγωνικών μέτρων. Μάλιστα, επ’ αυτών τοποθετήθηκε και ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιάννης Ραγκούσης, ζητώντας την «άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος».

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή του ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιάννης Ραγκούσης επεσήμανε: «Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την κ. Σοφία Νικολάου, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ. Η ΝΔ και ο Πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια».

Τα συμβόλαια αγοράς του σπιτιού από τη Σοφία Νικολάου

Όπως φαίνεται και από τα συμβόλαια, το σπίτι που αγόρασε η Σοφία Νικολάου έχει συνολικό εμβαδόν 551 τεταργωνικών μέτρων και πρόκειται για διώροφο κτίσμα (ισόγειο και πρώτος όροφος), στο οποίο περιλαμβάνεται και υπόγειο, αλλά και θέσης στάθμευσης αυτοκινήτου.

Μάλιστα, τη σχετική αποκάλυψη για τα συμβόλαια αγοράς του πολυτελούς σπιτιού από τη Σοφία Νικολάου έκανε, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (27/02), ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλος Πολάκης

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος έγραψε – μεταξύ άλλων – στο Facebook: «Παρουσιάζω σήμερα ως ΠΡΩΗΝ Τομεάρχης Διαφάνειας (για να μην κατηγορηθώ ΚΑΙ για αντιποίηση αρχής…) το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου από τη Σοφία Νικολάου στο πιο ακριβό σημείο (οδός Καμελίων) της πιο ακριβής περιοχής της Αθήνας (Π. Ψυχικό). Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο του 2021, δηλαδή λίγους μήνες μετά τις απευθείας αναθέσεις που έκανε η συγκεκριμένη κυρία ως Γ.Γ.Α.Π από 30-3-2020 έως 30-3-2021, οι οποίες ΖΗΜΙΩΣΑΝ το Δημόσιο κατά 2.000.000 ευρώ, η ίδια ΑΓΟΡΑΣΕ οικόπεδο 551τ.μ με ΔΙΩΡΟΦΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 355,15 τ.μ (!!!) στο Παλαιό Ψυχικό, με αναγραφόμενο τίμημα συμβολαίου 850.000€ (φωτό 4, 5, 6, 7, 8, 9).Σύμφωνα με τα στοιχεία της αγοράς και τις εκτιμήσεις μεσιτών, η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξία του συγκεκριμένου ακινήτου φθάνει το ποσό των 1.500.000 ευρώ!!».

Ακόμα, ο Παύλος Πολάκης πρόσθεσε: «Μετά την αγορά του ακινήτου, η Νικολάου προέβη σε ριζική, ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ, ανακαίνιση, που ανέλαβε το αρχιτεκτονικό γραφείο ML (φωτό 10) και η οποία διήρκεσε περίπου 8 μήνες και κόστισε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 350.000 ευρώ (1.000€/τ.μ), όπως επιβεβαιώνουν και οι περίοικοι (ακόμα και το Π. Ψυχικό μας βοηθούσε για να απαλλαγούμε από τη συμμορία της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ…)!!! Το μόνο σίγουρο είναι πως από το μισθό της γενικής γραμματεως αυτή η αγορά και ανακαίνιση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!».
Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.