Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλειστά τα εμπορικά καταστήματα στη βόρεια Αττική την Δευτέρα


Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι, σε ολόκληρη τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2013, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που αναμένονται από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα.

Αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση άμεσων και επειγουσών αναγκών του καταναλωτικού κοινού κατ' εξαίρεση θα μπορούν να λειτουργούν μέχρι ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2013, τα φαρμακεία, τα καταστήματα τροφίμων και supermarket, τα πρατήρια καυσίμων και τα καταστήματα πώλησης εργαλείων και αλυσίδων χιονιού για τα οχήματα.

Παράλληλα, απαγορεύεται από ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2013 η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier, στις ίδιες περιοχές. Παρακαλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στα καταστήματα που θα παραμείνουν κατ' εξαίρεση ανοικτά με ιδιαίτερη προσοχή και μόνο αν είναι απολύτως αναγκαίο.

«Λόγω των εκτάκτων καιρικών φαινομένων λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα προστασίας ως προς το λιανικό εμπόριο. Να ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών για να πάνε όλα καλά και να μην κινδυνεύσει και ταλαιπωρηθεί κανείς. Σας ευχαριστούμε» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter ενημερώνοντας τους πολίτες. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.