ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ..ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ!!


 

 


 ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ

Η διαδικασία είναι δημόσια και ανοιχτή και η παρουσία της κοινωνίας έχει μεγάλη σημασία!

Κάλεσμα προς τους πολίτες απευθύνει η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τη δίκη που θα διεξαχθεί αύριο (28/02), στο  Συμβούλιο της Επικρατείας κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.
Η ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας

Αύριο το πρωί εκδικάζεται ενώπιον της 7μελούς σύνθεσης του Δ’Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που κατέθεσε από το 2018 η Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με άλλα μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας και με αγωνιζόμενους ανθρώπους των κινημάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός ανθρώπου που έχασε την πρώτη κατοικία του από ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Εάν γίνει δεκτή η αίτηση, τελειώνει ο εφιάλτης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας και δίνεται ένα νέο εργαλείο άμυνας απέναντι στα funds, που κατέστησαν παντοδύναμα μετά την πρόσφατη, πολλαπλώς προκλητική, απόφαση του Αρείου Πάγου.

Η Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καλεί όλους τους πολίτες να παρευρεθούν αύριο, Τρίτη 28/02/23, στις 9 το πρωί στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου), όπου θα εκδικαστεί η αίτηση ακύρωσης που η ίδια κατέθεσε το 2018 κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, για την προστασία της πρώτης κατοικίας!

Η διαδικασία είναι δημόσια και ανοιχτή και η παρουσία της κοινωνίας έχει μεγάλη σημασία!

Στη δίκη θα παρασταθούν ως δικηγόροι για την υποστήριξη της αίτησης ακύρωσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, μαζί με ομάδα έγκριτων μαχόμενων νομικών!

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.