Το Σάββατο η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο!!


 

 




Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 17:00, αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας της έδρας του Ειδικού Δικαστηρίου, Όλγα Σμυρλή, είχε προτείνει την απαλλαγή τού κ. Παπαγγελόπουλου και της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, από όλες τις κατηγορίες.

Ειδικότερα, η κυρία Σμυρλή πρότεινε την απαλλαγή του πρώην αναπληρωτή υπουργού από την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα της έδρας, οι καταγγελίες κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από τρεις εισαγγελικούς λειτουργούς – Ελένη Ράικου, Παναγιώτη Αθανασίου και Γεωργία Τσατάνη – δεν επιβεβαιώθηκαν από άλλα στοιχεία, ενώ οι μαρτυρίες τους, κατά την εισαγγελέα, υπήρξαν «αναξιόπιστες, αντιφατικές και αναληθείς».

Επιπλέον, η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου έχει προτείνει την απαλλαγή και της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, η οποία δικάζεται για κατάχρηση εξουσίας σχετικά με την παράλειψή της να στείλει στη Βουλή αναφορές του ΚΙΝΑΛ για δύο πρώην υπουργούς Υγείας επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για θέματα τιμολόγησης φαρμάκων.

  Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.