Νέα ηλεκτρονική απάτη στα ΕΛΤΑ με απόσπαση στοιχείωντραπεζικών λογαριασμών...


 
Ένα ακόμη περιστατικό ηλεκτρονικής απάτης ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με τα ΕΛΤΑ να αποτελούν για μια ακόμη φορά τη «βιτρίνα» των δραστών.

Συγκεκριμένα, πολίτες λαμβάνουν e-mail για αποστολές και παραδόσεις δεμάτων, στο οποίο οι επίδοξοι εγκληματίες ζητούν από τους πολίτες να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, μεταξύ των οποίων και ο τραπεζικός τους λογαριασμός.
Το μήνυμα που λαμβάνουν οι πολίτες

«Το πακέτο σας φτάνει στα ΕΛΤΑ αύριο. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι λάβαμε τα στοιχεία σας για την αποστολή... και θα παραδοθεί στα Ελληνικά Ταχυδρομεία στην Αθήνα για εθνική παράδοση αύριο. Το πακέτο σας θα αποθηκευτεί στο Κέντρο Διαλογής Αθηνών μέχρι να επιβεβαίωσετε τα στοιχεία σας».

Στη συνέχεια έχει το κουμπί: «Λεπτομέρειες» στο οποίο καταχωρούνται τα προσωπικά στοιχεία.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.