Έντρομος ο σκύλος των ηρώων της ΕΜΑΚ που είχαν πάει στην Τουρκία μόλις τον πλησίασε ο Κ.Μητσοτάκης: Έφυγε και άρχισε να κλαίει


 


 Κατατρόμαξε ο σκύλος των ηρώων της ΕΜΑΚ που είχαν πάει στην Τουρκία μόλις τον πλησίασε ο Κ.Μητσοτάκης  και αμέσως του γύρισε την πλάτη και άρχισε να κλαίει.

Αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν το περίμενε ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε οι άνδρες της ΕΜΑΚ, ούτε αυτοί που διοργάνωσαν αυτήν την συνάντηση.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως αν τρομάζουν οι σκύλοι της ΕΜΑΚ, τότε τι να πουν οι πολίτες αυτής της χώρας, οι οποίοι ζουν στην φτώχεια, στην ανεργία, κλείστηκαν στα σπίτια τους περίπου δύο χρόνια από τον πρωθυπουργό τους, δεν ξέρουν αν αύριο κάποιο fund θα τους πάρει το σπίτι, όπως και δεν γνωρίζουν αν όταν μιλούν στο τηλέφωνο, ή όταν γράφουν στα social media αποτελούν «νόμιμο» στόχο παρακολουθήσεων γιατί αποτελούν «απειλή» για την «εθνική ασφάλεια».

Οι σκύλοι είναι πολύ συναισθηματικά όντα. Όσοι έχουν σκύλο ξέρουν πως αν έναν άνθρωπο δεν τον θέλουν κοντά τους, για λόγους που καταλαβαίνουν τα ίδια τα σκυλιά, το δείχνουν και το φανερώνουν σε αντίθεση με τους ανθρώπους.

Τα σκυλιά έχουν όσφρηση 100.000 φορές καλύτερη από έναν άνθρωπο και μπορούν και μυρίζουν τις ορμόνες που εκκρίνει ένα άτομο.

Οι ορμόνες αντιστοιχούν στην συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση ενός ατόμου.

Προφανώς κάτι από αυτά δεν άρεσε στον σκύλο της ΕΜΑΚ.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.