Φωτιά σε τραίνο έξω από την Θεσσαλονίκη

  Φωτιά σε εν κινήσει τραίνο έξω από την Θεσσαλονίκη

Φωτιά σε τραίνο έξω από την Θεσσαλονίκη

Φωτιά σε αμαξοστοιχία της Hellenic Train, η οποία βρισκόταν εν κινήσει και προσέγγιζε τον σιδηροδρομικό  σταθμό της Θεσσαλονίκης, ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η φωτιά ξέσπασε σε ηλεκτρικά καλώδια της αμαξοστοιχίας. Το τρένο με τους περίπου 30 επιβάτες ακινητοποιήθηκε και η φωτιά έσβησε μετά από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα - Θεσσαλονίκη. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, η αμαξοστοιχία ρυμουλκήθηκε μέχρι τον σταθμό, καθώς στο σημείο δεν μπορούσε να προσεγγίσει λεωφορείο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.