Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα σταματάει το πρόγραμμα της ""Χρυσής Βίζας"" εξαιτίας της έλλειψης οικονομικά προσιτής στέγης!


 




ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ""ΧΡΥΣΗΣ ΒΙΖΑΣ"" ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΕΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ..

ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΖΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΙΑΣ, ΜΕΝΟΥΝ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ...

ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΞΩΘΕΝ

Η Πορτογαλία βάζει στοπ στο πρόγραμμα χρυσής βίζας για ξένους αγοραστές ακίνητης περιουσίας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της έλλειψης οικονομικά προσιτής στέγης.

Ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη ότι η κυβέρνηση θα «σταματήσει να εκδίδει νέες χρυσές βίζες» μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, μετέδωσε το Bloomberg .

Οι ξένοι αγοραστές ακίνητης περιουσίας οι οποίοι επιθυμούν να ανανεώσουν την υφιστάμενη χρυσή βίζα τους θα μπορούν να το κάνουν μόνο αν χρησιμοποιούν την περιουσία αυτή ως κατοικία τους ή αν την ενοικιάζουν σε μακροπρόθεσμη βάση, δηλαδή όχι μέσω πλατφορμών τύπου Airbnb.

Το πρόγραμμα της χρυσής βίζας ξεκίνησε στη χώρα πριν από μια δεκαετία για τους πολίτεςς χωρών εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια προσπάθεια για περισσότερα έσοδα μετά τη διάσωση από την ΕΕ και το ΔΝΤ το 2011.

Έκτοτε, η Πορτογαλία συγκέντρωσε 6,8 δισ. ευρώ, με το 90% των χρημάτων να κατευθύνονται στο real estate.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.