Ο Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΘΦΕΙ Ο Χ.ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ , ΕΠΕΙΔΗ, ΤΟΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!!


 


 Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, εθίγη από τα όσα ανέφερε ο δημοφιλής κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος και ζητά τη σύλληψή του γιατί τον παρομοίασε με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Ειδικότερα, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος,με αφορμή την κοπή της πίτας του υπουργού σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, προέτρεψε τον Άδωνι Γεωργιάδη να «κόψει τον λαιμό του σε ζωντανή σύνδεση».

«Άδωνι! Και τώρα δεν σε λέω αρσενική Εύα Μπράουν, σε λέω Άδωνι και σε κοιτάζω στα μάτια. Από το ZaraleaksTV και όλα τα μανάρια, επειδή μας είσαι ιδιαιτέρως μισητό πρόσωπο, σου δίνουμε την εξής ιδέα για του χρόνου: επειδή, όπως κατάλαβα και από τις αναρτήσεις στο Twitter, εσένα σου αρέσει πάρα πολύ να τον βγάζεις έξω, να δεις ποιος τον έχει μεγαλύτερο τον κόσμο, επειδή συνέχεια κάνεις αναρτήσεις ”εμείς είχαμε τον περισσότερο”, αν θες του χρόνου να έχεις ακόμα περισσότερο κόσμο από φέτος, βγάλε ανακοίνωση πως θα κόψεις σε ζωντανή σύνδεση τον λαιμό σου. Θα γεμίσεις το ΟΑΚΑ. Πραγματικά σ’ το έχω και σε εικόνα», είπε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και στη συνέχεια έδειξε ένα σκίτσο στο οποίο απεικονίζεται ο Αδόλφος Χίτλερ να αυτοπυροβολείται.

«Ποιο ΟΑΚΑ; Δεν το συζητώ. Αν βρεις έναν τρόπο να αναστηθείς, θα κάνεις κολλητά 12 συναυλίες στο ΟΑΚΑ sold out», κατέληξε.

Ο υπουργός όπως αναφέρει σε δήλωσή του συγκεκριμένα «Ποτέ δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου» και προσθέτει ότι περιμένει να αντιδράσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

«Ρητορική μίσους και τοξικό κλίμα»

«Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της σάτιρας και της καλοπροαίρετης κριτικής. Πολλές φορές μάλιστα έχω “ανεβάσει” ο ίδιος στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά αποσπάσματα. Ποτέ, όμως, δεν περίμενα ένας κωμικός ηθοποιός να εκφραστεί με τέτοιον χυδαίο τρόπο στο πρόσωπό μου. Όσοι έχουν δει το σχετικό βίντεο του κυρίου Ζαραλίκου αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί ενισχύουν τη ρητορική μίσους και το τοξικό κλίμα στο οποίο κάποιοι επενδύουν, επιδιώκοντας προσωπικά ή κομματικά οφέλη.

Μην έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας, και ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη. Αναμένω όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν, ξεκάθαρα, τέτοιου είδους απαράδεκτες πρακτικές για να κερδίσουν λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.