Αναλγησία και ΑΔΙΚΙΑ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου..Εξυπηρετώντας συμφέροντα ακύρωσε το καλύτερο για φέτος άλμα στον κόσμο του Μίλτου Τέντογλου..ΤΟ 8.40!!


 


 

Με την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου τα έβαλε ο Έλληνας πρωταθλητής μήκους Μίλτος Τεντόγλου, καθώς του ακύρωσαν την επίδοση που πέτυχε στο μίτινγκ του Τορούν.

Ωστόσο, η χαρά του Έλληνα πρωταθλητή δεν κράτησε πολλές μέρες, καθώς η World Athletics ακύρωσε το άλμα λόγω ακαταλληλότητας των παπουτσιών που φορούσε ο Μίλτος Τεντόγλου.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, σημειώνοντας ότι αυτοί που αποφασίσουν δεν έχουν ιδέα για το άθλημα.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο Έλληνας πρωταθλητής είχε λάβει το «οκ» για να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο μοντέλο παπουτσιού σε άλλο χρώμα.

«Έτσι, η World Athletics έχει ανθρώπους στην ομάδα της που δεν έχουν ιδέα για παπούτσια και τον αθλητισμό. Και αποφασίζουν ποια spikes παπούτσια είναι εντάξει ή όχι για τους αθλητές. Νομίζουν ότι το πάχος της πλάτης του παπουτσιού είναι κάτι που είναι καλό. Στην πραγματικότητα όχι μόνο είναι άχρηστο αλλά κάνει την ακίδα βαριά και δύσκολο να τρέξει» αναφέρει ο Μίλτος Τεντόγλου.

«Μου ακυρώνουν το άλμα 8,40 γιατί φοράω το spike παπούτσι στην 1η φωτογραφία, ενώ τα άλλα δύο spike παπούτσια είναι εντάξει για το άλμα εις μήκος. Παρεμπιπτόντως, οι πρώτες 2 φωτογραφίες είναι ίδιο μοντέλο αλλά διαφορετικού χρώματος» πρόσθεσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

«Έλεγξατε τα καρφιά των παλιών ρεκόρ; Είχαν λέιζερ στην πλακέτα; Νομίζω ότι θα πρέπει να έχετε άτομα στην ομάδα σας που έχουν εμπειρία με το άθλημα. Είμαι αυτός που πηδάει. Θέλω να φοράω ό,τι είναι άνετο και ασφαλές» συμπλήρωσε.

«Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Είναι απλά άδικο. Είμαι αηδιασμένος. Και το αστείο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα φορέσω τα ίδια παπούτσια αλλά έχουν διαφορετικό χρώμα οπότε είναι «εγκεκριμένο»», κατέληξε ο Μίτλος Τεντόγλου στην ανάρτησή του.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.