Η πειθαρχική Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας πέμπτη κατά σειρά απέλυσε άλλους 4 δικαστές λόγω ανεπάρκειας!!


 


  Η πέμπτη κατά σειρά πειθαρχική Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας τους τελευταίους έντεκα μήνες, στη διάρκεια των οποίων έχουν παυθεί οριστικά από τα καθήκοντά τους συνολικά 24 δικαστές.

Tεσσερις ακόμη δικαστικοί λειτουργοί με απόφαση της πειθαρχικής Ολομέλειας του Αρείου Πάγου απολύθηκαν από το Σώμα λόγω καθυστερήσεων στο χειρισμό υποθέσεων που τους είχαν ανατεθεί.

Αυτή ήταν η πέμπτη κατά σειρά πειθαρχική Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας τους τελευταίους έντεκα μήνες, στη διάρκεια των οποίων έχουν παυθεί οριστικά από τα καθήκοντά τους συνολικά 24 δικαστές.
Υπηρεσιακά ανεπαρκείς

Με βάση την απόφαση της Ολομέλειας που συνεδρίασε υπό την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου και οι τέσσερις τελευταίοι δικαστικοί λειτουργοί κρίθηκαν υπηρεσιακά ανεπαρκείς λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.