Τουρκοκύπριοι πιάστηκαν με 45 πιστόλια στην Αλεξανδρούπολη!


 

 




Συναγερμός σήμανε στις Ελληνικές Αρχές όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε όχημα που επέβαιναν τρεις Τουρκοκύπριοι στην Αλεξανδρούπολη εντοπίστηκαν 45 πιστόλια εκ τω οποίων 20 μάρκας blow και 25 μάρκας, Walter.

Τα τρία άτομα που συνελήφθησαν, είχαν μόλις περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του συνοριακού σταθμού στους Κήπους. Τα όπλα ήταν επιμελώς κρυμμένα μέσα στο πορτ μπαγκάζ.

Παράλληλα στην κατοχή τους βρέθηκαν αρχαία νομίσματα, δυο στιλέτα, λαθραία τσιγάρα, 9 κινητά τηλέφωνα, 12 κάρτες sim καθώς και 700 ευρώ σε μετρητά. Ο εντοπισμός και η σύλληψη των ατόμων έγιναν στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής (12/2).

Πλέον οι Αρχές αναζητούν τους παραλήπτες των όπλων προκειμένου να συνεχιστεί η διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία απασχολεί ιδιαίτερα την ΕΛ.ΑΣ.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.