Ομόφωνα αποφάσισαν 24ωρη απεργία δάσκαλοι και νηπιαγωγοί για την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου


Για την ερχόμενη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) αποφάσισε 24ωρη απεργία δασκάλων και νηπιαγωγών, προαναγγέλλοντας και συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΟΕ: «Αποφασίζουμε 24ωρη απεργία την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, με την πραγματοποίηση πανεκπαιδευτικών συλλαλητηρίων σε όλη τη χώρα και καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να πάρουν μαζικά μέρος».

Η απεργία εξαγγέλθηκε ως μέτρο αντίδρασης στην ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, με την ΔΟΕ να καλεί σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις, στην Αθήνα στις 10:30 στα Προπύλαια και στη Θεσσαλονίκη στις 10:30 στο Άγαλμα του Βενιζέλου.

Θα προχωρήσει και σε παραστάσεις διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις Π.Ε. την εβδομάδα 6 με 10 Φεβρουαρίου, για την άμεση μονιμοποίηση όλων των δόκιμων εκπαιδευτικών.

«Προχωράμε άμεσα σε αποστολή εξώδικων διαμαρτυρίας προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που δεν έχουν, μέχρι τώρα, προχωρήσει στην έκδοση των διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης των νεοδιόριστων και τη διερεύνηση κάθε δυνατότητας προσφυγής στα διοικητικά δικαστήρια ενάντια στις πράξεις ανάκλησης των διαπιστωτικών από ορισμένες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης μετά από προφορικές εντολές του Υ.ΠΑΙ.Θ.», αναφέρει επίσης η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.