Στη Fairfax του Πρεμ Γουάτσα  το 1,9% της Mytilineos μέσω πακέτου στο Χρηματιστήριο


 

 




Κατά 50 εκατ. ευρώ ανέβασε ξαφνικά τον τζίρο στο χρηματιστήριο Αθηνών το πακέτο των 2,7 εκατ. τεμαχίων που διακινήθηκε στη μετοχή της Mytilineos.

Ειδικότερα, το πακέτο διακινήθηκε στην τιμή των 18,50 ευρώ, δηλαδή με discount από τα 20,20 ευρώ που διαπραγματεύεται αυτήν την ώρα η μετοχή.

Το πακέτο αφορά στη συμφωνία που ανακοινώθηκε στις 13 Δεκεμβρίου, όταν η Fairfax του Πρεμ Γουάτσα συμφώνησε να αγοράσει 2,7 εκατ. μετοχές στην τιμή των 18,5 ευρώ και να καταστεί έτσι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της εισηγμένης.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής συναλλαγής, η Fairfax κατέχει 6.688.047 μετοχές της Mytilineos, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 4,68% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας.

Τα δύο μέρη έχουν συμφωνήσει επίσης να συνάψουν ένα ανταλλάξιμο ομόλογο ύψους 50 εκατ. ευρώ με το οποίο η Fairfax θα έχει δικαίωμα δύο ετών για την απόκτηση επιπλέον 2.500.000 ιδίων μετοχών της Mytilineos στην τιμή των 20 ευρώ ανά μετοχή.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.