Εισαγγελέας Eιδικού Δικαστηρίου: Αμφίβολη η εγκυρότητά των SMS που εμφάνισε ο Καλογρίτσας


Ως «αμφίβολη» χαρακτήρισε την εγκυρότητα των SMS που έχει προσκομίσει στο Ειδικό Δικαστήριο η πλευρά του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, η εισαγγελέας της έδρας Όλγα Σμυρλή, καταθέτοντας την άποψή της επί της ένστασης των συνηγόρων υπεράσπισης του Ν. Παππά και της πραγματογνωμοσύνης που κατέθεσε την Τρίτη ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης.

Πρόκειται για  την πραγματογνωμοσύνη ιδιώτη, ο οποίος εξέτασε τα έξι SMS που προσκόμισε η πλευρά Καλογρίτσα, τα οποία όπως ισχυρίζεται τα είχε ανταλλάξει με το Νίκο Παππά και αμφισβητεί τη γνησιότητά τους λέγοντας ότι «φέρουν αλλοιώσεις».

Η εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου, Όλγα Σμυρλή, επισήμανε τη μη νόμιμη και μη ορθή αποτύπωση του περιεχομένου των SMS, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να βεβαιωθεί η γνησιότητα προέλευσης των γραπτών μηνυμάτων, ενώ κάποια από αυτά έχουν υποστεί αλλοιώσεις.

Η Εισαγγελέας τόνισε ακόμη ότι το δικαστήριο δεν έχει βεβαιότητα περί της γνησιότητας των συγκεκριμένων στοιχείων και πρότεινε την ανάγνωσή τους ως απλά ιδιωτικά έγγραφα, με δεδομένη πάντα την αμφίβολη εγκυρότητά τους.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.