Ακρίβυνε το diesel διεθνώς.Αδικαιολόγητη η αύξηση του, τι λένε πρατηριούχοι και επαγγελματίες του χώρου


 


 Αδικαιολόγητη αύξηση στην τιμή του πετρελαίου κίνησης, το οποίο κυμαίνεται στα 2 ευρώ το λίτρο, καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην εγχώρια αγορά παρά την αποκλιμάκωση, διεθνώς.

Πρατηριούχοι και επαγγελματίες ζητούν κυβερνητική παρέμβαση και τη λήψη μέτρων αναφέροντας ότι σε όλα τα άλλα είδη καυσίμων υπάρχει αποκλιμάκωση. «Δεν εξηγείται τόσο μεγάλη αύξηση στο diesel κίνησης και δεν έχει καμία σχέση με τον ανταγωνισμό αφού στο εξωτερικό οι αντίστοιχες τιμές είναι πολύ χαμηλότερες», αναφέρει στα Dnews ο πρόεδρος της Ένωσης Πρατηριούχων Αττικής Νίκος Παπαγεωργίου.

Όσον δε για το πετρέλαιο θέρμανσης τονίζει ότι στις παραδόσεις της επόμενης εβδομάδας θα είναι ακριβότερο κατά 0,10 περίπου λεπτά και θα πωλείται προς 1,25 ευρώ το λίτρο. «Υπάρχουν αδιάθετα ποσοστά, λόγω καλοκαιρίας, για αυτό και δεν αγοράζει ακόμα ο κόσμος, επειδή όμως έχουμε τον χειμώνα μπροστά μας θα έχουμε μεγάλη ζήτηση το ερχόμενο διάστημα».

Εκτιμά μάλιστα ότι τελικά η κυβέρνηση θα επεκτείνει το μέτρο της επιδότησης μέχρι το τέλος της χειμερινής σεζόν και πως οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στον Ιανουάριο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.