Εμμονή της Γερμανίας για την κατάργηση του βέτο από μεμονωμένες χώρες στην ΕΕ!!

 
Η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Αναλένα Μπέρμποκ ανέφερε την Τετάρτη ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να βλέπει αποφάσεις της να μπλοκάρονται μέσω του βέτο μεμονωμένων χωρών, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

"Η ενισχυσμένη πλειοψηφία μπορεί να οδηγήσει σε πιο δίκαια αποτελέσματα για όλους μας", σημείωσε η επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας σε συνέδριο στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, Λισαβόνα. "Πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να δρούμε αποτελεσματικά και γρήγορα".

Η Μπέρμποκ ανέφερε ότι οι χώρες - μέλη της ΕΕ ορισμένες φορές δεν μπορούν να συντάξουν ούτε μια κοινή δήλωση προς τον Τύπου, "επειδή δεν μπορούν να συμφωνήσουν σε διατυπώσεις".

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.