Πέθανε ο δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ στην ΕΡΤ Δημήτρης Πετυχάκης!!


 


 Τον θάνατο του δημοσιογράφου Δημήτρη Πετυχάκη μετέδωσε η ΕΡΤ στην οποία για χρόνια είχε εργαστεί ως ρεπόρτερ στο οικονομικό ρεπορτάζ. Ο Δημήτρης Πετυχάκης ο οποίος είχε γεννηθεί το καλοκαίρι του 1953, «έφυγε» στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλευόταν με προβλήματα υγείας.

Ο Δημήτρης Πετυχάκης ήταν απόφοιτος του London School of Economics, εργάστηκε ως οικονομικός συντάκτης και στην εφημερίδα «Το ΒΗΜΑ», ήταν ανταποκριτής στις Βρυξέλλες και από τους πρώτους Έλληνες δημοσιογράφους διαπιστευμένους στο ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Μέχρι το 1993 για την ΕΡΤ1 και στη συνέχεια για την ΕΡΤ2 είχε καλύψει δημοσιογραφικά πλήθος Συνόδων Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και συνεδριάσεις του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.

Ο Δημήτρης Πετυχάκης διετέλεσε και μέλος της επιτροπής διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Η κηδεία του Δημήτρη Πετυχάκη θα τελεστεί την Δευτέρα (9/1) από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου Χανίων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.