Φυλή: Επιχείρηση διάσωσης πεζοπόρου που έπεσε σε χαράδρα


Κινητοποίηση έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις αστυνομικές αρχές, για τη διάσωση ενός ορειβάτη, ο οποίος βρίσκεται πιθανότατα σοβαρά τραυματισμένος, σε δασώδη περιοχή ανάμεσα στη Μονή Κλειστών και τη θέση Πηγή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ορειβάτης βρισκόταν στο σημείο μαζί με ομάδα περιπατητών και ορειβατών, όταν κάποια στιγμή παραπάτησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να χάσει τις αισθήσεις του.

Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με την Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ, ομάδα της 1ης ΕΜΟΔΕ και 4 οχήματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική ο άντρας φέρεται να χτυπήθηκε από βράχο και να κατέληξε σε δύσβατο σημείο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.