Πτώση Φάντομ: «Πιθανή η τεχνική βλάβη στο αεροσκάφος» – Τι λέει αντιπτέραρχος ε.α


Ο αντιπτέραρχος ε.α Βασίλης Γεωργούσης, μίλησε στην ΕΡΤ με αφορμή την πτώση αεροσκάφους Φάντομ ανοιχτά της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας.

Ο κ. Γεωργούσης ανέφερε ότι οι δύο πιλότοι πιθανότατα είχαν ενημερώσει ότι θα εγκαταλείψουν το αεροσκάφος, το οποίο υπέστη τεχνική βλάβη. «Επιδεινώθηκε η κατάσταση και αναγκάστηκαν σε ασφαλές ύψος να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος».

«Μπορεί να πρόκειται για βλάβη στον κινητήρα, ή το πηδάλιο, πολλά μπορεί να είναι…», σημείωσε στην ΕΡΤ ο αντιπτέραρχος ε.α.

Για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων πιλότων έχουν ξεκινήσει έρευνες δυνάμεις του Λιμενικού, της Αεροπορίας και της Αστυνομίας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.