Νέα Σμύρνη: «Κλείσιμο σχολείων, καταστροφή ονείρων» – Δυναμική συγκέντρωση μαθητών κατά της έξωσης


Συγκέντρωση έξω από το σχολικό κτίριο όπου στεγάζονται το 7ο Λύκειο και το 8ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί συμμετείχαν στην κινητοποίηση, αντιδρώντας στις απειλές για έξωση από το σχολικό κτίριο, έχοντας βρεθεί εν μέσω διαμάχης μεταξύ του Δήμου και της Εστίας Νέας Σμύρνης. «Κλείσιμο σχολείων, καταστροφή ονείρων», «Τα σχολεία ανήκουν στους μαθητές τους», έγραφαν μερικά από τα πανό που κρατούσαν οι μαθητές του 7ου Λυκείου και του 8ου Γυμνασίου της περιοχής.

Την Τρίτη, ο Θέμης Παυλόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος με την κίνηση «Στροφή Νέας Σμύρνης», ανέλυσε στο «Κόκκινο 105,5» το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι καθηγητές, αναδεικνύοντας τις ευθύνες της νυν δημοτικής αρχής και στηλιτεύοντας την αδιαφορία που επιδεικνύει. «20 χρόνια σέρνεται το ζήτημα και υπάρχουν πολιτικές ευθύνες του νυν και του πρώην δημάρχου, Τζουλάκη και Κουτελάκη. Όπως πολύ σωστά λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Λυκείου Ν. Σμύρνης ‘το σχολείο ανήκει στους μαθητές του. Η πόλη χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή λειτουργεί με ναρκισσισμό και δεν ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα», σημείωσε.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και το απόγευμα της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, έχει αποφασιστεί συγκέντρωση στις 17:00 έξω από το 6ο Νηπιαγωγείο Ν. Σμύρνης στην οδό Παρασκευοπούλου, το οποίο επίσης απειλείται με έξωση από ιδιώτη.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.