Τσίπρας στον Πειραιά στον εορτασμό των Θεοφανείων: ""Περισσότερο φως, τα τελευταία χρόνια περπατάμε στο σκοτάδι""

 




«Αντοχές, δύναμη και πίστη στις δυνάμεις μας» και «περισσότερο φως», ευχήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από τον Πειραιά, μετά την ολοκλήρωση της τελετής αγιασμού των υδάτων στην Αποβάθρα που βρίσκεται μπροστά από τον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα, όπου παραβρέθηκε για τον εορτασμό των Θεοφανίων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χαρακτήρισε τη σημερινή γιορτή ως μια «λαμπρή μέρα για την Ορθοδοξία, μια σπουδαία μέρα για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες» και σημείωσε: «Εύχομαι σε όλες και σε όλους αντοχές, δύναμη και πίστη στις δυνάμεις μας και περισσότερο φως, φως, το έχουμε ανάγκη, ιδίως τα τελευταία χρόνια που περπατάμε στο σκοτάδι, χρόνια πολλά σε όλους».

Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στον Πειραιά

Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχτηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στον Πειραιά, οι πολίτες που βρίσκονταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα για τον εορτασμό των Θεοφανίων.

Ειδικότερα, ο πρέδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως είχε γίνει γνωστό από χθες θα παρευρισκόταν σήμερα στον Πειραιά για τα Θεοφάνια. Μόλις έφτασε στον Ναό, το πλήθος που βρισκόταν ήδη εκεί ξέσπασε σε χειροκροτήματα, με τον κ. Τσίπρα να τους χαιρετά, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.