Ο συντονιστής της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Ανδρέας Κουτούπης προειδοποιεί με μηνύσεις!!


 


 Μετά τις αποκαλύψεις για το «όργιο» απευθείας αναθέσεων, όπου ο συντονιστής της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ Ανδρέας Κουτούπης εξασφάλισε 5,5 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο, τώρα ο ίδιος παρουσιάζεται ως… θύμα!

Την ώρα που δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τους «άριστους» της κυβέρνησης Μητσοτάκη που έκαναν business με λεφτά του δημοσίου, ο Ανδρέας Κουτούπης ο οποίος πλούτισε με εκατομμύρια από τα δημόσια ταμεία, επιτίθεται στην εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου μέσω του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια και προειδοποιεί με… μηνύσεις.

Μέσω της ανακοίνωσης του Κούγια, ο Κουτούπης υποστηρίζει ότι «είναι θύμα μιας εκ προθέσεως και για πολιτικούς μόνο λόγους, συκοφαντικής δυσφημήσεως από την εκπρόσωπο τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, Πόπη Τσαπανίδου, αλλά και από συγκεκριμένους στρατευμένους δημοσιογράφους και πολιτικούς, περί του ότι δήθεν η εταιρεία, της οποίας είναι ιδιοκτήτης, έχει χαριστικώς γίνει αποδέκτης 400 απευθείας αναθέσεων, όσον αφορά την προσφορά των ειδικών επιστημονικών υπηρεσιών, τις οποίες προφέρει επί σειρά ετών».

Μάλιστα, ο Κουτούπης υποστηρίζει ότι «οι ειδικές επιστημονικές υπηρεσίες, τις οποίες προσφέρει η εταιρεία του, είναι μοναδικές όσον αφορά την επιστημονική υποδομή του ιδίου και των συνεργατών του».

Επιπλέον, ο ίδιος ζήτησε από τον Κούγια να υποβάλει μηνύσεις για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης, της ψευδούς καταμήνυσης και της εκβίασης για πραγματικά γεγονότα.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.