Τουρκία: Έκλεισε ο Βόσπορος - Προσάραξε φορτηγό πλοίο

 

 Τουρκία: Έκλεισε ο Βόσπορος - Προσάραξε φορτηγό πλοίο

 Τουρκία: Έκλεισε ο Βόσπορος - Προσάραξε φορτηγό πλοίο


Ένα πλοίο ξηρού φορτίου που εκτελούσε δρομολόγια από την Ουκρανία προς την Κωνσταντινούπολη έχει προσαράξει στον Βόσπορο, με αποτέλεσμα να κλείσουν προσωρινά τα στενά, όπως ανακοίνωσε η Γενική Διεύθυνση της Τουρκικής Ακτοφυλακής.

«Τα σκάφη διάσωσης και τα ρυμουλκά μας στάλθηκαν αμέσως στο σκάφος MKK-1 μήκους 142 μέτρων, το οποίο προσάραξε στο Umuryeri (στην περιοχή Σαριγέρ της Κωνσταντινούπολης), ενώ έπλεε από την Ουκρανία προς την Κωνσταντινούπολη», σύμφωνα με την τουρκική ακτοφυλακή.

«Ο Βόσπορος είναι προσωρινά κλειστός για την κυκλοφορία πλοίων», πρόσθεσαν οι τουρκικές αρχές σε ανάρτησή τους στο Twitter.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.