Ένας νέος πολιτιστικός χώρος στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας


 

 Ένας νέος χώρος πολιτισμού δημιουργείται στο παραλιακό μέτωπο της Ελευσίνας. Πρόκειται για το παλιό Αναψυκτήριο, το οποίο θα ανακατασκευαστεί, ενώ θα γίνει ανάπλαση και στην περιοχή γύρω από αυτό, ενόψει και της διοργάνωσης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2023.

Ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες, που συνδυάζονται με αυτές που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά, δηλαδή με την ανακατασκευή του ιστορικού για την πόλη κινηματογράφου «Ελευσίς» και την ανάπλαση του παλαιού Δημαρχείου.

«Οι εργασίες στο Αναψυκτήριο ξεκίνησαν και πολύ σύντομα θα παραδοθεί στους πολίτες ένας νέος, σύγχρονος χώρος πολιτισμού. Το παραλιακό μέτωπο αλλάζει, με υπομονή, επιμονή και στοχευμένες ενέργειες. Αυτός ήταν ο στόχος μας και με αυτό τον γνώμονα συνεχίζουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως το κόστος του έργου ανέλαβε η εταιρεία που το υλοποιεί, προσθέτοντας πως «αυτό δείχνει ότι οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας στέκονται αρωγοί στις προσπάθειές μας για την αναβάθμιση του δήμου»

Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Militaire.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.