Στην ελληνική Βουλή το ψήφισμα κατά των Γενοκτονιών


 




Το ψήφισμα της εκδήλωσης ( Παλαιά Βουλή, 9/12/2022) για την «ημέρα μνήμης και αξιοπρέπειας των θυμάτων των Γενοκτονιών και αποτροπής του εγκλήματος της Γενοκτονίας», επιδόθηκε στον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, από πενταμελή αντιπροσωπεία του Ελληνικού Δικτύου Αναγνώρισης Γενοκτονιών.

Στη συνάντηση, που έγινε σε θερμό κλίμα, αναλύθηκε το περιεχόμενο του ψηφίσματος και παράλληλα μεταφέρθηκε το κλίμα της ιδιαίτερα επιτυχημένης εκδήλωσης της 9ης Δεκεμβρίου. Ο κ. Αντιπρόεδρος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, έκανε εύστοχες παρατηρήσεις για την υλοποίηση των θέσεων που εκφράζει το ψήφισμα και δεσμεύτηκε να το προωθήσει στα κόμματα της Βουλής.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με άλλους φορείς προκειμένου να προωθηθούν επί μέρους ζητήματα που αναφέρονται τόσο στο ψήφισμα, όσο και στις απόψεις που προβλήθηκαν στην εκδήλωση.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.