Γεράσιμος Παπαδόπουλος για σεισμό στην Εύβοια: Δεν αποκλείεται η ενεργοποίηση και τέταρτης εστίας


 


  Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος με αφορμή τον σεισμό στην Εύβοια, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί και τέταρτη εστία στην περιοχή.

«Τρεις σεισμικές εστίες έχουν ενεργοποιηθεί στην Εύβοια στις τελευταίες 40 μέρες (Ν. Εύβοια, Ψαχνά, Βλαχιά). Το σενάριο της τυχαιότητας αδυνατίζει. Αλλά για να αποδείξουμε ότι υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ των τριών χρειάζεται έρευνα, η οποία είναι αμφίβολο αν θα αποδείξει ότι η μια εστία διεγείρει την άλλη, γιατί αυτό είναι πολύ δύσκολο να αποδειχθεί. Πάντως, δεν αποκλείεται και ενεργοποίηση και τέταρτης εστίας» αναφέρει δημοσιεύοντας και έναν χάρτη σεισμικότητας.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.