ΚΚΕ: Δεν θα είναι υποψήφια η Παπαρήγα, επικεφαλής στο Επικρατείας ο Παφίλης


 Τις περιφέρειες στις οποίες θα είναι υποψήφιος ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Περισσός. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, στην Α’ Θεσσαλονίκης και στη Φθιώτιδα.

Επίσης, το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι έπειτα από 30 χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας, η Αλέκα Παπαρήγα, σύμφωνα και με τη δική της γνώμη, δεν θα είναι υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές του 2023, στο πλαίσιο ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.