Καραμπόλα 8 οχημάτων στη λεωφόρο Κατεχάκη – Μεγάλο μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Μεσογείων


 


 Κυκλοφοριακό «χάος» επικρατεί αυτή την ώρα στη λεωφόρο Κατεχάκη εξαιτίας καραμπόλας που σημειώθηκε νωρίτερα με οκτώ αυτοκίνητα.

Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε στο ύψος της Αττικής Οδού, στο ρεύμα προς λεωφόρο Μεσογείων, με αποτέλεσμα τρία από τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα να έχουν ακινητοποιηθεί στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας και τα υπόλοιπα να βρίσκονται στην αριστερή.

Στο σημείο έχει προκληθεί μποτιλιάρισμα καθώς η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία στις δύο λωρίδες και οι οδηγοί κινούνται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

 Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμό των οδηγών που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.