ΗΠΑ: Δολοφονία 8μελούς οικογένειας – Ανάμεσα στα θύματα 5 παιδιά!


 


 Ένα φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Γιούτα των ΗΠΑ, όταν αστυνομικοί βρήκαν νεκρή στο σπίτι της μία οικογένεια 8 ατόμων. Ανάμεσα στους νεκρούς ήταν 5 παιδιά.

Σύμφωνα με το Reuters οι οχτώ σοροί, οι τρεις ενηλίκων και οι πέντε παιδιών, ανήκουν σε μέλη της ίδιας οικογένειας. Κατά την ίδια πηγή και οι οχτώ είχαν πυροβοληθεί.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας για την ώρα δεν εκτιμάται ότι υπάρχει κάποιος ευρύτερος κίνδυνος ούτε και υπάρχει κάποιος ύποπτος που κυκλοφορεί ελεύθερος.

Όλα ξεκίνησαν χθες, όταν αστυνομικοί έκαναν έναν τυπικό έλεγχο στο πλαίσιο της κοινωνικής πρόνοιας σε σπίτι 8μελούς οικογένειας. Οι αστυνομικοί είδαν ότι δεν απαντάει κανείς στο σπίτι και όταν μπήκαν μέσα αντίκρισαν 8 ανθρώπους νεκρούς με τραύματα από πυροβολισμούς.

Τα πέντε νεκρά παιδιά ήταν μαθητές του σχολείου με εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας να δηλώνουν ότι η απώλεια αυτή θα προκαλέσει ανησυχία και ερωτήματα σε όλους μας και ειδικά στους μαθητές μας».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.