Λέκκας για σεισμό Εύβοιας!!""Είναι ο μετασεισμός που περιμέναμε μετά τα 4,9 Ρίχτερ στα Ψαχνά""


 


 Σε μια τελείως διαφορετική εκτίμηση από αυτή που έκανε ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος για τον σεισμό των 4,1 Ρίχτερ που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (4/1) στην Εύβοια με επίκεντρο τον Λιμνιώνα προχώρησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας.

Αφού αρχικά είπε ότι «δεν υπάρχει ανησυχία» μετά τον σεισμό των 4,2 Ρίχτερ, ο κ. Λέκκας πρόσθεσε ότι «πιθανότατα είναι ο μετασεισμός που περιμέναμε» (σ.σ. μετά τον σεισμό των 4,9 Ρίχτερ με επίκεντρο τα Ψαχνά στις 28 Δεκεμβρίου που έγινε αισθητός και στην Αττική).

Στην ερώτηση αν ο σεισμός της Τετάρτης είναι από το ίδιο επίκεντρο με αυτόν της δόνησης της 28ης Δεκεμβρίου ο Ευθύμιος Λέκκας εξήγησε ότι «δεν είναι από το ίδιο σημείο, είναι πιο βορειοανατολικά αλλά από τον ίδιο σεισμογώνο χώρο και την ίδια ρηξιγενή ζώνη».

«Υπό αυτή την έννοια είμαστε περισσότερο ήσυχοι από την εκτόνωση του φαινόμενου» συμπλήρωσε ο Ευθύμιος Λέκκας προσθέτοντας ότι «περιμένουμε να εκτονωθεί με σεισμούς από 3 ρίχτερ και κάτω ώστε να λέμε ότι τελειώνουμε με αυτό το φαινόμενο».

  Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.