2023 ΕΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ !!

 Το νέος έτος δεν μπορούσε να ξεκινήσει πιο όμορφα με ΦΩΣ-ΦΩΣ-ΦΩΣ!!!

Το νέο έτος ήρθε με ήλιο αλλά και με ένα σπάνιο φαινόμενο..ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ...Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ!!Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ,,,ΖΩΟΓΟΝΕΙ ...

Είναι το έτος που θα κριθούν πολλά , τα πάντα για την ανθρωπότητα και την ροή που θα ακολουθήσει. Γιατί;;;ΓΙΑΤΙ  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ   ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ...ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!

Τα φυσικά φαινόμενα είτε μας δείχνουν προς τα που βαδίζουν τα γεγονότα είτε δεν είναι φυσικά...Και τι εννοώ με αυτό!!

Μην ξεχνάμε την έντονη κακοκαιρία που ήταν σε κλίμα παγετώνων που βίωσαν οι Ηνωμένες Πολιτείες από άκρη σχεδόν σε άκρη και εδώ είχαμε καλοκαιρία  σαν να είχαμε άνοιξη!!

 Τις τελευταίες μέρες του χρόνου  είχαμε συνεχομενους σεισμούς σε συγκεκριμένα σημεία της πατρίδας μας όπως στην Εύβοια, είτε τις πρώτες αυτές  μέρες συνεχόμενους στην Κρήτη. εκεί που ακριβώς συναντώνται οι σεισμικές πλάκες;;τι θέλουν να δηλώσουν όλα αυτά τα γεγονότα, όπως και η παρατεταμένη υγρασία που υπήρχε σε μέρη που δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα..
 
 Κάποιοι από εμάς σίγουρα παρατηρήσαν ότι υπήρχαν σύννεφα πάντα  στην κορυφή των βουνών ασπρουλιάρικα!!!Μπορούμε να διανοηθούμε τι είναι αυτό και γιατί οδηγεί όλη αυτήν την αύρα προς τα ηπειρωτικά αλλά και στα βουνά και χαμηλά επίσης;;;
 

Παρατηρώντας  λοιπόν  τα γεγονότα και τα δεδομένα αναλύοντας τα για να βρουμε την ουσία καταλήγουμε σε λογική εξήγηση...

Αναρωτιώμαστε γιατί πηγαίνει αντίθετα η υγρασία ,,,,αν το συνδυάσουμε με την έντονη σεισμική δραστηριότητα θα διαπιστώσουμε ότι τα εξής: Η σύγκρουση πλακών δημιουργεί γαιομαγνητισμό που όλος αυτός ο μαγνητισμός οδηγεί το ρεύμα στην ακίδα κορυφή του βουνού....και έτσι μαγνητίζει τα σύννεφα εκεί...Και έχουμε αυτήν την υγρασία που  μας φάνηκε τόσο παράξενη και περίεργη,,

Είπαμε και για την έντονη κακοκαιρία που μαστίζει τις ΗΠΑ και αντίστοιχα την σχετική καλοκαιρία  που είχαμε την περίοδο των εορτών  εδώ και στην Ευρώπη,,Χιόνια και παγετώνες στις ΗΠΑ με θερμοκρασίες κάτω πάρα πολύ από το μηδέν και εδώ και στην Ευρώπη ποτιστικές  βροχές αλλά η θερμοκρασία ή ίδια υψηλή,,

Μόνο στην Αθήνα είχαμε  ήλιο ενώ στις άλλες περιοχές της πατρίδας μας βροχές ποτιστικές καλές για τον τόπο και για την γη, τους υδροφόρους ορίζοντες.και ήλιο μετά , αλλά η θερμοκρασία υψηλή....Βέβαια τα μέσα ενημέρωσης μας αναφέρουν εσκεμμένα  ότι όλη η Ελλάδα έχει καλοκαιρία και δεν θα χουμε νερό ας έχει γύρο ο τόπος νερά και στην Αθάνα ας έχει λίγες βροχές και ήλιο τι να την κάνουμε την βροχόπτωση το έντονο εδώ;;;Να φυτρώσουν κι άλλο οι πολυκατοίκιες των πολυεθνικών πλέον ηη να γίνουν πνιγμοί και καταστροφές ηη για να ξεπλένουμε τα απορρίματα των σκυλιών;;

Ας βρέχει εκεί που πρέπει και μάλιστα ωραία και ποτιστικά

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ...ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΑΓΑΘΟΥ , ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ!

Σκεφτόμενοι όμως  σφαιρικά και κυρίως λογικά μπορούμε να  εισχωρήσουμε σε μια βαθύτερη ανάλυση όσων συμβαίνουν!!!

 Η μέχρι στιγμής καλοκαιρία και οι μακροπρόθεσμες ενδείξεις έως τώρα  δείχνουν ότι θα έχουμε ήπιον χειμώνα κάτι που μας ωφελεί στο πεδίο των στρατιωτικών ελιγμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας!!Ο Ερντογάν περίμενε και περιμένει κακό καιρό για να πραγματοποιήσει τα σχέδια του για αποσταθεροποίηση  στο Αιγαίο με κατάληψη ενός νησιού ηη ενός μικρού τμήματος του!!και σωστά το λέει γιατι με κακοκαιρια ο όγκος πλοίων και ελικοπτέρων θα καθυστερήσει να πάει στο σημείο πυρός ενώ εκείνοι είναι δίπλα ,,γιαυτό εξάλλου και φωνάζει για αποστρατικοποίηση των νησιών!!

Και βέβαια όλα θα κριθούν έως την εαρινή ισημερία....21 Μαρτίου.....Το σημαντικότερο βέβαια είναι το πως θα κριθούν κυρίως από εμάς και τις αποφάσεις που θα πάρουμε και ως λαός!!

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ!!ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ!!

 ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΑΪΤ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ κατά τον μπακαλιάρο και μετά Β κύκλος μπορεί και τρίτος   ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΟΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ !!

Αλλά πριν από αυτό θα έχουμε  αυμβάντα γύρω στην περίοδο των Αποκρεών που θα κάνουν τους κυβερνώντες να δείξουν αλληλεγγύη προς τον λαό συνοδευόμενη από παροχές!!

Η αναφορά που κάναμε στους σεισμούς στην αρχή δεν ήταν τυχαία ,,,καθόλου...Κάτι που ο κόσμος δεν γνωρίζει και δεν ακούστηκε καθόλου είναι οτι ο Άκης Τσελέντης , ο έμπειρος  καθηγητής σεισμολογίας που όλοι τον ακούμε τόσο προσεκτικά, έκανε μια σύσκεψη σαν πρόεδρος των σεισμολόγων,,,, ήταν  τόσο για τις σεισμούς σχολεία κτήρια αλλά και για τις επερχόμενες κάλπες που θα στεγάσουν τις κάλπες...για τις εκλογές πότε θα ανακοινωθούν ,,Πολύ απλά γιατί συμβαίνοντας κάποιο φυσικό γεγονός -όπως έγινε με τον σεισμό το  78 στην Θεσσαλονίκη και το 81 στην Αθήνα διεξάχθηκαν εκλογές-  να συσπειρώσουν το κόσμο , δίνοντας  επιδόματα , λεφτά επιχορηγήσεις για να πάρουν ξανά την εξουσία..Εστω και ΟΡΙΑΚΑ!!

Το 2023 ήρθε ,,,,ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, Είναι η χρονιά των ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ,,,ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ , ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ  ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ,,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!

ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ!!ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!

ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,,ΥΛΗ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΝΕΥΜΑ!!


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.