ΕΤΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ 2023,,Η ΨΗΦΟΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


 

 Το έτος που ήδη ξεκινήσαμε να διανύουμε είναι έτος εκλογών.Έχουμε ήδη μπει σε μια άτυπη και παρατεταμένη προεκλογική διαδικασία όπου κυβέρνηση και αντιπολίτευση σχεδιάζουν τις πολιτικές που θα ακολουθήσουν με το βλέμμα στραμμένο προς τις κάλπες...το πρόγραμμά τους, πως αυτές οι πολιτικές θα έχουν τον αντίκτυπο που επιθυμούν στο ελληνικό λαό για να πάρουν, μάλλον να υφαρπάξουν την ψήφο του!!

Ένας κόσμος , μια κοινωνία  που έχει καταστραφεί ηθικά, ψυχολογικά , εργασιακά , οικονομικά  παραπάνω από μια δεκαετία και με την οικονομική κρίση αλλά και με την πανδημία του κορονοϊού, κυρίως με τους αποτυχημένους εγκλεισμούς μας που οδήγησαν σε ραγδαία αύξηση  ψυχολογικών προβλημάτων και αυτοκτονιών...

Εχθές ανακοινώθηκε χωρίς να υπάρχει έστω κάποια αντίδραση ότι τό έλλειμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών δηλαδή οι εισαγωγές και οι εξαγωγές ανέβηκε στα 35 δισ ευρώ ,μια ραγδαία αύξηση μέσα σχεδόν σε ένα χρόνο..όσο το μαξιλάρι που είχε αφήσει η προηγούμενη κυβέρνηση για πρώτη φορα στα ταμεία του κράτους εξαφανίστηκε ,,,,αντι να πατήσουμε για ανάπτυξη έγινε δουλίτσες

Αυτό τι σημαίνει πολύ απλά;; Ότι κάνουμε περισσόττερες εισαγωγές στέλνουμε περισσόττερο χρήμα έξω για να αγοράσουμε προϊόντα που πολλές φορές εμείς ως χώρα παράγουμε και δεν έχουμε έτσι απόθεμα σε συνάλλαγμα, σε χρήμα για να ζήσουμε...και οι άνθρωποι ως ΣΥΝΟΛΟ ως κοινωνία έχει φτάσει στα όρια της μην γνωρίζοντας προς τα που βαδίζει..Η φτώχεια και η πείνα , μην ξεχνάμε είναι κακός σύμβουλος!!!

Ακούμε συνέχεια ότι έρχεται η ανάπτυξη, τώρα , τον επόμενο χρόνο ,στο άμεσο μέλλον,αλλά ανάπτυξη δεν βλέπουμε.... αντί επενδύσεις , αποεπενδύσεις , από εργασία , ανεργία...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ...
 
Ομολογείται ότι η σημερινή κυβέρνηση των ""αρίστων""και της ""ψηφιακής διακυβέρνησης""όχι μόνο απέτυχε αλλά έβαλε την πατρίδα σε τροχιά παρακμής ..
ΣΚΑΝΔΑΛΑ , ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ.....ΌΛΑ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ..
Φάνηκε πλέον ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση αυτή το μόνο που ουσιαστικά ήθελε ήταν να ξεπουλήσει την Ελλάδα τρώγοντας τα πάντα και κάνοντας δουλίτσες για κολλητούς ,,νομοσχέδιο και δουλίτσες..
Ήδη υπάρχουν ισχυρές αντιδράσεις και μάλιστα ο παράγοντας ΗΠΑ δεν τον θέλουν και ζητάνε με κάθε τρόπο την αποχώρηση του!

Η πολιτική που ακολούθησε τόσο στον οικονομικόν όσο και στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής έφερε τους υποστηρικτές της πατρίδας,τους ξένους,αλλά και το ελληνοκυπριακό λόμπι σε κατάσταση που να θελουν να τον εκπαραθυρώσουν πριν κάνει μεγαλύτερο κακό στην χώρα!!

Το τελευταίο συμβάν που εξόργισε το ελληνοκυπριακό και ελληνοεβραϊκό λόμπι είναι η δήλωση του Υφυπουργού Α.Συρίγου που δήλωσε ευθαρσώς ότι μας συμφέρει να πάρει η Τουρξκία τα F-16 με το πρόσχημα να μην πάρει τα ρωσσικά...Μια καθαρά ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ από ΈΝΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ""ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ""

Και επιπλέον ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!

Ουσιαστικά ακυρώνει την προσπάθεια τόσο της ομογένειας  όσο και των ξένων...Μην ξεχνάμε τον Γερουσιαστή Μενέντεζ που δίνει αγώνα για να μην πουληθεί πολεμικό υλικό στην Τουρκία αν δε λυθούν τόσο το Κυπριακό..όσο και οι Ελληνοτουρκικές διαφορές!! 

Επίσης πολύ αρνητική εντύπωση υπάρχει για τις ενέργειες του πρωθυπουργού , πέρυσι να πάει μόνος να συζητήσει με τον Ερντογάν καθ ιδίαν στην Τουρκία χωρίς τον Υπουργό Εξωτερικών Δένδια,  και δεν γνωρίζουμε επακριβώς τι συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο!

Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι σχεδόν τέτοια εποχή ο Γερουσιαστής είχε έρθει στην Ελλάδα  τον τίμησε η Πολιτεία αλλά ο ίδιος μας ο Πρωθυπουργός απέφυγε να συναντηθεί μαζί του..Μάλλον όχι τυχαίο αφού είναι Γερμανοτραφής και Γερμανοϋποστηρικτής όπως και ο πατέρας του..

Μια επισήμανση που θα πρέπει να κάνουμε και έχει σχέση με τα σημερινά δρώμενα...Κάθε φορά που έρχεται ένας Αμερικανός επίσημος , συναντάται πάντα με την ηγεσία της Δικαιοσύνης ..Έτσι έγινε και με τον Γερουσιαστή....

Ο πρόεδρος Μπάϊντεν  αλλά και ο τέως πρόεδρος Τράμπ είναι ένθερμοι υποστηρικτές της Ελλάδας αλλά το πράττουν με διαφορετικό τρόπο..

Ο μέν Τράμπ,,,επέβαλλε άμεσα  κυρώσεις στην Τουρκία ο δε Μπάϊντεν αφήνει να κάνουν την δουλειά αυτή οι Γερουσιαστές και οι Βουλευτές!!

 Έτσι και με μπροστάρη τον Μενέντεζ,η Τουρκία όσο και να βρυχάται όχι μόνο δεν παίρνει τα f-16 αλλά ούτε τα f-35 για τα οποία έδωσε σχεδόν 2 δισ προκαταβολή αλλά ουσιαστικά την έχασε!

Επίσης και οι ίδιοι οι Τούρκοι δεν τα θέλουν γιατί πολύ απλά θέλουν να πέσει ο Ερντογάν....Βέβαια οι γνωστοί πράκτορες είχαν πληροφορίες ότι κάποιοι από μέσα από την Ελλάδα , μπορεί κάποιο κόμμα, ενδεχομένως κάποια ομάδα θα έκανε προπαγάνδα...

Και αυτό φάνηκε τελικά από έναν Υφυπουργό ανήμερα των Φώτων ,,,Ο Συρίγος λοιπόν έκανε αυτήν την απαράδεκτη δήλωση..στην οποία υπήρξε άμεση αντίδραση των ελλήνων της ομογένειας  που τόσο μόχθησαν και μοχθούν για τα δίκαια της πατρίδας..

Συγκεκριμένα ο επιφανής Ελληνας της Διασποράς Έ.Ζεμενίδης δήλωσε ότι είναι ""ανοησίες όσα είπε ο Συρίγος για τα F-16 - Αυτά τα ακούμε μόνο από πράκτορες της Τουρκίας""...""να έρθει να μας εξηγήσει για ποιανού λογαριασμό έδωσε τέτοια άποψη. Δεν είναι αυτές οι θέσεις της ομογένειας και οι θέσεις των φιλελλήνων στο Κογκρέσο. Με τη λογική του γιατί να μην του δώσουμε και τα F35; Για αυτό ήταν μια ανοησία""

 Όλο αυτό  το σκηνικό έγινε σημαία απο τους Τούρκους  ότι οι Ελληνες είναι οι κακοί και φρενάρουν την Τουρκία να είναι με την Δύση...Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις Ακάρ και Τσαβούσογλου!!

Κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι ότι ο Α.Συρίγος είναι μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ που χαράσει ηη και δίνει συμβουλές για την εξωτερική πολιτική που θα ακολουθήσουμε

Σε αντίθεση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη , τόσο ο Α.Σαμαράς όσο και ο Α.Τσίπρας είχαν καλέσει τα λόμπι , ελληνοκυπριακό και ισραηλινό να αγοράσουν γη, πολύ απλά για να μην την εξαγοράσουν οι Γερμανοί και οι εντεταλμένοι τους , για να μην κάνουν σουρωτήρια την γη μας , όπως τα βουνά με τις παροπλισμένες τους  ανεμογεννήτριες ...και να μην πάρουν τον λιγνίτη μας κάτι που δυστυχώς έκανε η σημερινή κυβέρνηση,,,(η Σακελλαροπούλου ως πρόεδρος του ΣΤΕ είχε εισηγηθεί θετικά για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών ).

 Ήδη πάνε να ξεπουλήσουν και τα τελευταία φιλέτα γής  σπάζοντας συμβόλαιο ισραηλινών συμφερόντων προς ώφελος των τουρκογερμανικών...(Μαρίνες Φλοίσβου, Αλίμου πουλήθηκαν σε εταιρεία συμφερόντων γερμανικών και τουρκικών Koch).

Οι Αμερικανοί όμως θέλουν να έχουν τον κυρίαρχο λόγο ..Πρώτον θέλουν να εκδιώξουν ότι και κυρίως από την Ελλάδα οτιδήποτε αντιπροσωπεύει τα κινέζικα συμφέροντα!Ήδη ένα πρώτο βήμα έγινε με την Cosco!

 Κύρια βλέψη τους το λιμάνι της Θεσσαλονίκης!Αλεξανδρουπολης ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΠΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΔΗΣΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ!!

Έτσι  ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μένει καθαρά ΕΛΛΗΝΙΚΗ.. Κάτι που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος είναι ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία σαν να έγινε  ΓΙΑ να ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ...και άμεσα χτυπούνται μεθοδικά τα συμφέροντα Γερμανών και παγκοσμοιοποιητών που θέλανε την Μακεδονία στα Σκόπια!

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι την περίοδο του ""Βυθίσατε το ΧΟΡΑ"" που δήλωνε ό  Α.Παπανδρέου μαζι με συσωμος τοτε ο πνευματικος και ηγετικος κοσμος ,..ενωθηκε εναντια στην πολιτικη των τουρκων με υπουργο εξωτερικων τουρκιας Τσαγλαγιαγκίλ , 

Ο πατήρ Μητσοτάκης ήταν ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που στάθηκε ευνοϊκά ουδέτερος προς τα γερμανοτουρκικά συμφέροντα και την Μακεδονία που την ήθελαν καθ οιοδήποτε τρόπο οι Γερμανοί.. .Μάλιστα την περίοδο εκείνη είχε συναντηθεί και με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών Τσαγλαγιαγκίλ στην Τουρκία... 

Την δήλωση που έκανε επίσης το 1993 για την Μακεδονία ότι το όνομα που θα λάβει η ΠΓΔΜ δεν έχει μεγάλη σημασία, γιατί κανείς δεν θα το θυμάται σε 10 χρόνια.


Και όμως ακόμα το θυμούνται,,,και όσο να ρίχνουν στο πυρ το εξώτερον τόσο τον Σαμαρά αλλά και τον Τσίπρα με την συμφωνία των Πρεσπών ως προς το όνομα έκανε εκείνο που δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι το κρατίδιο αυτό θα συνθλιβεί εκ των έσω από τις  εθότητες και κυρίως την αλβανική,,,και η Μακεδονία θα παραμείνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ..

Ο κλοιός σφίγγει πάρα πολύ γύρω από την ελληνική κοινωνία όχι απο τα λάθη ηη τις παραλείψεις της κυβέρνησης αλλά από το εσκεμμένο ξεπούλημα της ελληνικής γης και περιουσίας την αποβιομηχάνιση και την διάλυση της ελληνικής παραγωγής εις βάρος ξένων και υμετέρων συμφερόντων.

Η ενεργειακή κρίση τεράστεια , πολλά εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων θα κλείσουν η ήδη έχουν κλείσει ,αγροκτηνοτροφικές μονάδες διαλύονται λόγω υψηλού κόστους, οι εισαγωγές τροφίμων τεράστιες, χρήμα δεν θα υπάρχει..οπότε,πως θα τρώμε για να επιζήσουμε;;Με τι σπόρους έστω και αν έχουμε το αγαθό του νερού;;

Ήδη πολλά χωριά έχουν ερημώσει γιατί δεν καλλιεργείται σχεδόν τίποτα!Πολλοί έχουν ερθεί στα μεγάλα αστικά κέντρα θυμίζοντας την δεκαετία του 50 και 60. Αλλοι έφυγαν για το εξωτερικό για καλύτερη τύχη!!

Και εδώ θα έρθουν οι αλλοδαποί για να εγκατασταθούν στα ερειπωμενα χωριά να αποκτήσουν τις περιουσίες μας και να αλλοιωθεί ο πληθυσμός και η πνευματική μας ύπαρξη!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ που ειχαμε αναφερει 6 μηνες πρωτου γινει και ειχαμε γραψει αρθρα για το τι μελει γενεσθαι και για τοτε πρωτη φορα ακουστηκε η φραση ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩς ,,,!Κάτι ανάλογο ακριβώς έγινε από τους παγκοσμοιοποιητές  στην Συρία όπου οι Σύριοι εκδιώχθηκαν από τα βορειοανατολικά εδάφη τους και τα κατέλαβαν οι ισλαμιστές-φοντεμαλιστές από τα βάθη της Ανατολίας μεταβάλλοντας τον πληθυσμιακό και πολιτισμικό περιβάλλον της φίλης χώρας..(με την βοήθεια της Τουρκίας)

Οι εκλογές λοιπόν που έρχονται είναι ίσως οι πιο ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ!!

Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΩΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΩΣ ΧΩΡΑΣ.....ΟΧΙ ΩΣ ΧΩΡΟΥ..

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΔΕΞΙΟΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ , ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΦΑΙΡΑ... ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΜΕ ΚΡΙΣΗ , ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΙΚΗ

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ "" ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΗ  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΚΗ ΤΗΣ""


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.