Νέα εκπρόσωπος τύπου του Σύριζα η Πόπη Τσαπανίδου μετά την παραίτηση της από το OPEN TV


 


  Ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου αναλαμβάνει νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις επερχόμενες εκλογές. Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί αιφνιδιαστικά η λήξη της συνεργασίας της Πόπης Τσαπανίδου με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Σύγχρονη γυναίκα και μητέρα

Την είδηση της διαδοχής του Νάσου Ηλιόπουλου από την Πόπη Τσαπανίδου στην εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media τονίζοντας ότι «η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα».

    ΣΥΡΙΖΑ με… την ομοψυχία και τις κομματικές ισορροπίες στο δρόμο προς τις κάλπες

Μάλιστα ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι ο Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας.

Σημειώνεται ότι συνεδρίασε με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις η Εκτελεστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ από κοινού με τον Πολιτικό Σχεδιασμό.
Υποψήφιος στην Α’ Αθηνών ο Ηλιόπουλος

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο facebook έχουν ως εξής:

«Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε.

»Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας. Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα.

»Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.