Η Ένωση Ελληνων Επενδυτών ζητά αίτηση εξαίρεσης για τη δίκη της Folli Follie


 


Στόχος η απεμπλοκή της ποινικής δίκης αλλά και όλων των εκκρεμών δικών στα πολιτικά δικαστήρια.

Τις προηγούμενες ημέρες, ενημερωθήκαμε όλοι για την (κατ’ άρθρον 349 παρ. 4 ΚΠΔ) απόφαση του Τριμελούς Eφετείου Κακουργημάτων περί Αναγκαστικής Αναβολής της ποινικής δίκης της FOLLI λόγω ανωτέρας βίας που ελήφθη κατά την συνεδρίασή του στις 14/12/2022 μέχρι τις 19/06/2023, επισημαίνει η Ενωση Ελλήνων Επενδυτών.

«Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επικαλέσθηκε τις παρατεταμένες διακοπές της δίκης ως συνέπεια της παρατάσεως της αποχής των δικηγόρων, μετά την απόφαση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της Χώρας (άρα και -προεξάρχοντος- του ΔΣΑ) για υποχρεωτική και επιβεβλημένη αποχή όλων των δικηγόρων από ποινικές δίκες με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, και αυτού της κατηγορίας εκ του άρθρου 187 ΠΚ περί σύστασης και ένταξης σε εγκληματική συμμορία, (άρα και υποχρεωτικά των συνηγόρων των ζημιωθέντων θυμάτων επενδυτών, είτε ήσαν μέλη της Ενώσεως Ελλήνων Επενδυτών είτε όχι).

Όπως μας ενημέρωσαν οι συνήγοροι παράστασης υποστήριξης της κατηγορίας κκ. Ν. Σακκάς και Ι. Κυριακόπουλος, («Πολιτική Αγωγή») που εκπροσωπούν τους ζημιωθέντες επενδυτές – θύματα αυτής της μοναδικής στα χρονικά εξαπάτησης επενδυτών-εποπτικών αρχών-τραπεζών-χρηματιστηριακών αρχών και εν συνόλω της Πολιτείας, κατέθεσαν από κοινού εμπεριστατωμένη και πλήρως αιτιολογημένη (14σέλιδη) Αίτηση Εξαιρέσεως ενώπιον του ΔΣΑ, όπου παρουσιάσθηκαν εκτενώς όλες οι παράμετροι της ποινικής δίκης, με ιδιαίτερη έμφαση στον σφόδρα πλέον πιθανολογούμενο κίνδυνο παραγραφής.

Οι δικηγόροι κατέθεσαν την Αίτηση Εξαίρεσης με σκοπό την απεμπλοκή αυτής της ποινικής δίκης αλλά και όλων των εκκρεμών δικών στα πολιτικά δικαστήρια που η έκδοση των (πρωτόδικων) απόφασεών τους έχει ανασταλεί έως αμετακλήτου πέρατος της προκείμενης ποινικής, καθώς η εις το διηνεκές πλέον παράταση της σημαντικότερης υπόθεσης εξαπάτησης επενδυτών στο Ελληνικό Χρηματιστήριο πλήττει διαρκώς και ενδεχομένως ανεπανόρθωτα το κύρος της Ελληνικής Kεφαλαιαγοράς και της Ελληνικής Οικονομίας εν γένει.

Όταν ενημερωθούμε για την τύχη της Αίτησεως Εξαιρέσεως θα προβούμε σε νεώτερη ανακοίνωση», καταλήγει.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.