Προβλήματα στο Facebook με την πρόσβαση στην ιστοσελίδα!!


  Χιλιάδες οι αναφορές για προβλήματα στο Facebook κατά την τελευταία ώρα, με τους χρήστες να αντιμετωπίζουν προβλήματα τόσο από υπολογιστή όσο και από την εφαρμογή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Down Detector», μέχρι στιγμής έχουν σημειωθεί περισσότερες από 4.300 αναφορές για προβλήματα στο Facebook από χρήστες ανά τον κόσμο, μέσα σε λιγότερο από 1 ώρα. Τα προβλήματα φαίνεται να ξεκίνησαν γύρω στις 18:50 ώρα Ελλάδας.

Με βάση τις αναφορές, το 65% των χρηστών έχει προβλήματα σε σχέση με τη λειτουργία ή και την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μέσω υπολογιστή, ενώ ένα 29% αναφέρει προβλήματα με την εφαρμογή του Facebook. Παράλληλα, ένα 6% από τους χρήστες που έκαναν αναφορά στο Down Detector αναφέρει ότι δε μπορεί να συνδεθεί στο λογαριασμό του.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.