Τεράστειες αντιδράσεις προκάλεσε η η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με Drag Queens που διάβασαν παραμύθια σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών,


 


  Πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με Drag Queens που διάβασαν παραμύθια σε παιδιά ηλικίας από 3 ως 13 ετών, μια τολμηρή απόφαση με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Η εκδήλωση που ξεσήκωσε οργισμένα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διοργανώθηκε από το Thessaloniki Pride και τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο», πραγματοποιήθηκε τελικά σε άλλον χώρο από εκείνον που είχε ανακοινωθεί αρχικά, με τους διοργανωτές να σημειώνουν μεταξύ άλλων ότι φοβήθηκαν πιθανόν οργισμένες παρεμβάσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voria.gr, η Drag Queen RawBee Candles, διάβασε στα παιδιά το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα». Η ίδια μάλιστα μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Σήμερα θα προσπαθήσουμε να πούμε στα παιδιά ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαραγκός, συγγραφέας του παραμυθιού.

Μάλιστα στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος έκανε λόγο για… εκπαιδευτικό χαρακτήρα του event αλλά και η αναπληρώτρια γραμματέας Ισότητας στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βάσια Μαντέση η οποία δήλωσε ότι το κόμμα αναγνωρίζει όλες τις οικογένειες όλων των… χρωμάτων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.