Το ανταλλακτήριο crypto Kraken αποχωρεί από την Ιαπωνία τον επόμενο μήνα!


 




Την παύση παροχής των υπηρεσιών του στην Ιαπωνία τον επόμενο μήνα ανακοίνωσε σήμερα το ανταλλακτήριο crypto Kraken προσθέτοντας ακόμη ένα "επεισόδιο του δράματος" στον ήδη καταπονημένο το τελευταίο διάστημα κλάδο.

Σε ανάρτησή της η Kraken ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τις υπηρεσίες συναλλαγών κρυπτογράφησης μέσω τις ιαπωνικής θυγατρικής της, Payward Asia, και θα διαγραφεί από τον Οργανισμό Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Ιαπωνίας στις 31 Ιανουαρίου 2023.

Είναι η δεύτερη φορά που η Kraken εγκαταλείπει την ιαπωνική αγορά. Είχε προηγηθεί η αποχώρησή της το 2018 όταν αποχώρησε μετά από τέσσερα χρόνια λειτουργίας της. Επανήλθε το 2020 όταν εξασφάλισε την εγγραφή της από τη ρυθμιστική αρχή της Ιαπωνίας.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η κίνηση αυτή είναι μέρος μιας στρατηγικής της που θα την οδηγήσουν στη "μακροπρόθεσμη" επιτυχία.  Παράλληλα αναφέρθηκε στις "τρέχουσες συνθήκες αγοράς" στην Ιαπωνία αλλά και σε μια "αδύναμη αγορά κρύπτο παγκοσμίως".

Οι πελάτες της στην Ιαπωνία θα έχουν προθεσμία έως τις 31 Ιανουαρίου να αποσύρουν τα κεφάλαιά τους από την πλατφόρμα ενώ από τις 9 Ιανουαρίου δεν θα έχουν δικαίωμα να καταθέσουν χρήματα.

Το Kraken είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης στον κόσμο, που επεξεργάζεται όγκο συναλλαγών 408,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων την ημέρα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.