Συγκρούσεις στο Παρίσι μεταξύ Κούρδων και αστυνομίας!!


 


 Νέες συγκρούσεις ξέσπασαν σήμερα στο Παρίσι μεταξύ της αστυνομίας και μελών της κουρδικής κοινότητας, που διαμαρτύρονται για την χθεσινή δολοφονία τριών μελών της κοινότητας τους.

Οι  διαδηλωτές που δεν είναι μόνο Κούρδοι άλλα και πολλοί μουσουλμάνοι που μένουν στην Γαλλία, αναποδογύρισαν αυτοκίνητα, ενώ μικρές φωτιές ξέσπασαν γύρω από την Πλατεία Δημοκρατίας, που αποτελεί το παραδοσιακό τοπόσημο της γαλλικής πρωτεύουσας για τις διαδηλώσεις, καθώς οι Κούρδοι είχαν νωρίτερα πραγματοποιήσει μια ειρηνική διαμαρτυρία.

Τα επεισόδια ξέσπασαν, καθώς μερικοί διαδηλωτές εγκατέλειπαν την πλατεία, πετώντας βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων, που αντέδρασαν με τη χρήση δακρυγόνων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.