Σε εξέλιξη επεισόδια στην Θεσσαλονίκη με τους Ρομά να πετάνε πέτρες και να στήνουν οδοφράγματα!!


 


 Νέα επεισόδια βρίσκονται αυτή την ώρα  σε εξέλιξη στην οδό Πόντου στη δυτική Θεσσαλονίκη, μεταξύ Τσιγγάνων και αστυνομικών των ΜΑΤ.

Τα επεισόδια ξέσπασαν, όταν τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στο σημείο, ανάβοντας φωτιές και στήνοντας οδοφράγματα, επιτέθηκαν πετώντας πέτρες κατά των διμοιριών των ΜΑΤ.

Συγκεκριμένα, Τσιγγάνοι  επιχείρησαν να στήσουν και δεύτερο οδόφραγμα πλησίον ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων, στην οδό Πόντου. Αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν να τους αποτρέψουν με χρήση χημικών.

Τότε κάποιοι από αυτούς πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών, προκειμένου να εμποδίσουν τους αθίγγανους που κατευθύνονται -κρατώντας διαφορά αντικείμενα- προς την Υποδιεύθυνση Μεταγωγων

Λίγες ώρες μετά την απόφαση για κατ’ οίκον περιορισμό του αστυνομικού, έως ότου αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο αν πρέπει να προφυλακιστει, οι Ρομά ξεκίνησαν νέο γ΄λυρο επεισοδίων ανάβοντας φωτιές σε λάστιχα, ξύλα κι άλλα αντικείμενα, στήνοντας οδοφράγματα.

Η ένταση στο σημείο παραμένει.

  Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.