Άμεση αναγνώριση-πρόκληση του ψευδοκράτους από το Αζερμπαϊτζάν με αντιπροσωπεία του να επισκέπτεται τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου!!


 


 Πριν από λίγες ώρες, αντιπροσωπεία της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν επισκέφτηκαν τα κατεχόμενα της Κύπρου, εκπροσωπώντας επίσημα τις χώρες τους έναντι του ψευδοκράτους.

Οι εκπρόσωποι των δύο χωρών που ανήκουν στα κόμματα του Ερντογάν και του Αλίεφ, συμφώνησαν με τις αρχές του ψευδοκράτους ότι θα συνεργαστούν στενά, προκειμένου τα κατεχόμενα εδάφη να αναγνωριστούν από την διεθνή κοινότητα!

Επαναλαμβάνουμε ότι οι συγκεκριμένες αντιπροσωπείες δεν ήταν κάποιες περιφερειακές ομάδες των δύο χωρών, αλλά εκπρόσωποι των κομμάτων εξουσίας! Ήδη βέβαια γνωρίζαμε ότι το Αζερμπαϊτζάν υποστηρίζει πλήρως τα σχέδια της Τουρκίας όσον αφορά την Κύπρο, την ανατολική Μεσόγειο και διατηρεί στενές σχέσεις με τους κατοχικούς ψευδοηγέτες.

Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν διατηρούν απόλυτη αμυντική συνεργασία και η Τουρκία υποστηρίζει την γενοκτονία που διαπράττει ο Αλίεφ κατά των Αρμενίων του Αρτσάχ.

Έπειτα από την τουρκική βοήθεια και τους ισλαμιστές μισθοφόρους που έστειλε η Τουρκία για να σφάξουν αρμένιους κατά την εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, ο Αλίεφ άλλαξε άρδην την στάση του αφήνοντας στην άκρη το παραμύθι του σεβασμού της διεθνούς νομιμότητας και της εδαφικής ακεραιότητας το οποίο χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος.

Πλέον ο Ερντογάν φτιάχνει έναν συνασπισμό από χώρες προκειμένου να προβεί στην αναγνώριση του κατεχόμενο τμήματος της Κύπρου. Χώρες όπως το Αζερμπαϊτζάν, το Πακιστάν, η παράνομη κυβέρνηση της Λιβύης είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσουν την τουρκική προσπάθεια για τον ακρωτηριασμό της Κύπρου.

Η Ελλάδα μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει κάνει καμιά ενέργεια κατά του Αζερμπαϊτζάν το οποίο προβάλλεται σκανδαλωδώς από την κομισιόν ως αξιόπιστος προμηθευτής φυσικού αερίου, έναντι της Ρωσίας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.