Τους ξεμπρόστιασε ο Πολάκης.. διαβαστε την αληθεια ολη με στοιχεια



Τους ξεμπρόστιασε ο Πολάκης.. διαβαστε την αληθεια ολη με στοιχεια 

Με μία ανάρτηση του στο Facebook που συνοδεύεται από μία αποκαλυπτική, είναι η αλήθεια, ανάλυση των επίσημων δεδομένων του ΕΟΔΥ ο πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, εξηγεί την ζοφερή πραγματικότητα στο μέτωπο της αντιμετώπισης της νόσου Covid 19 από την κυβέρνηση και ιδιαίτερα το Υπουργείο Υγείας και από τον αρμόδιο Υπουργό Θάνο Πλεύρη.

Ο Παύλος Πολάκης αναλύοντας τα ηλεκτρονικά δεδομένα εξηγεί πως από τον Δεκέμβριο του 2021 έως και τον Μάρτιο του 2022, στο διάστημα μίας τετραμηνίας δηλαδή, το 41,6% των καταγεγραμμένων θανάτων από την ασθένεια αυτή, αφορούσε άτομα πλήρως εμβολιασμένα. Το ποσοστό αυτό εκτινάσσεται στο 72,6% όταν αναφερόμαστε στους καταγεγραμμένους θανάτους από COVID19 στο διάστημα από 13 Ιουνίου 2022 έως 11 Σεπτεμβρίου 2022. Το ποσοστό αυτό επί των θανάτων εμβολιασμένων πολιτών είναι προφανώς δυσεξήγητο για την συστημική υγειονομική κοινότητα αλλά και την Κυβέρνηση, που υιοθέτησαν εξαρχής ως κυρίαρχη αλλά και μοναδική τακτική αντιμετώπισης της πανδημίας, μόνον τους μαζικούς εμβολιασμούς.

Ο Παύλος Πολάκης με την ανάρτηση του αυτή (γιατρός και ο ίδιος) καταγγέλλει την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και τον Θάνο Πλεύρη προσωπικά για εγκληματική πολιτική στην διαχείριση της Πανδημίας αλλά εμμέσως εκθέτει όλη την συστημική άποψη για το θέμα των εμβολιασμών η οποία υιοθετείται ξεκάθαρα και από την πολιτική παράταξη του. Είναι αξιοσημείωτη πολιτικά αυτή η αιρετική διαφοροποίηση του Παύλου Πολάκη. Δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά πού ο πρώην υπουργός διαφοροποιείται και εντός του κόμματος του ως προς τις πολιτικές αντιμετώπισης της Πανδημίας και το ζήτημα των εμβολιασμών.

Βρισκόμαστε ωστόσο σε περίοδο προεκλογικού πυρετού αλλά η τοποθέτηση του συμπίπτει χρονικά και με την δικαίωση από το Συμβούλιο Επικρατείας των ανεμβολίαστων Υγειονομικών οι οποίος από 1ης Ιανουαρίου και σε πείσμα του Υπουργού Υγείας και της Κυβέρνησης αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού, επιστρέφουν στο ΕΣΥ.

Διαβάστε την πλήρη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη και σημειώστε τα στοιχεία που δημοσιεύει ως προς τα ποσοστά θανάτων από την συγκεκριμένη νόσο. Επισημαίνεται πώς ο πρώην Υπουργός αναφέρεται δηκτικότατα στο γεγονός ότι τα συστημικά ΜΜΕ αγνόησαν επιδεικτικά τα δημοσιευμένα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Γράφει λοιπόν ο Παύλος Πολάκης:

«Ήθελα από μέρες να γράψω γιατί είχα πάρει τα στοιχεία για την πανδημία από τον ΕΟΔΥ (μου τα έδωσαν οι
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης
 «πράκτορες»….) αλλά είχαμε μπλέξει με Μαραβέγιες, ΠΑΤΣΗΔΕΣ, υποκλοπές κλπ. !!!
Στις ομιλίες που έκανα σε Πτολεμαΐδα και Γιάννενα είχα βέβαια αναφερθεί ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ,αλλά ήταν τα σημεία των ομιλιών μου ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ !!
Τα στοιχεία αυτά ήταν τα επίσημα από τον ΕΟΔΥ για τους θανάτους και είχαν δοθεί στο Υπουργείο Υγείας για να τα χρησιμοποιήσει στο Συμβούλιο της Επικράτειας στη δίκη για τους υγειονομικούς σε αναστολή!
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ !!(όπως κάποιοι από εμάς εδώ και καιρό φωνάζαμε πως έπρεπε να γίνει)

Σύμφωνα λοιπόν με τα επιδημιολογικά στοιχεία για τον Covid-19 που απέστειλε ο ΕΟΔΥ στο ΣτΕ στις 13.10.2022 (φωτό 1), τα οποία η κυβέρνηση κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό και δεν δημοσιοποιεί:

Κατά το χρονικό διάστημα από 2.8.2021 έως 2.10.2022 καταγράφηκαν 19.930 θάνατοι από covid. Aπό αυτούς οι 8.526 (ΟΚΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ !) ήταν ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι... Δηλαδή το 42,78% όσων πέθαναν τον τελευταίο χρόνο, είχαν εμβολιασθεί με 3 δόσεις (φωτό 2, 3)!!!
Κατά το επιμέρους χρονικό διάστημα από 20.12.2021 έως 31.3.2022 ,όταν συνυπήρχαν παραλλαγή Δέλτα και παραλλαγή Όμικρον, καταγράφηκαν 6.460 θάνατοι. Από αυτούς οι 3.772 ήταν ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι [58,4%] και οι 2.688 πλήρως εμβολιασμένοι [41,6%] (φωτό 4).
Και -ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ- κατά το επι μέρους χρονικό διάστημα από 13/6/2022 έως 11/9/2022 ,στην πλήρη επικράτηση της Όμικρον δηλαδή, είχαμε 2652 θανάτους. Από αυτούς οι 733 ήταν ΘΑΝΑΤΟΙ ανεμβολίαστων η μερικώς εμβολιασμένων και ΟΙ 1919 ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ (72,6%)!!!!!!!!!!!!!!!!
Κατάλαβες ακροδεξιέ ΠΛΕΥΡΗ, βαρκάρη του Αχέροντα, γιατί μετά από αυτά τα στοιχεία το Συμβούλιο της Επικρατείας έβγαλε αντισυνταγματική την αναστολή των υγειονομικών ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ;; (Φωτο 6)

Κατόπιν αυτών, είναι προφανές ότι θα πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ και ΠΟΙΝΙΚΑ όλοι εκείνοι που ενώ είχαν στα χέρια τους ΑΥΤΑ τα στοιχεία, αφ' ενός τα απέκρυπταν σκοπίμως κι αφ' ετέρου εφηύραν, υποστήριζαν και διακινούσαν το ΨΕΥΤΙΚΟ αφήγημα ότι «πρόκειται για πανδημία ανεμβολίαστων» και ότι «ΜΟΝΗ άμυνα και ΜΟΝΟ όπλο το εμβόλιο» (φωτό 7,8,9)!

Αυτή η λογοδοσία θα είναι η ελάχιστη ηθική δικαίωση ΚΥΡΙΩΣ για τους συγγενείς όλων εκείνων που έπραξαν ό,τι τους ζητήθηκε από την Πολιτεία (δηλ. να εμβολιασθούν) και πέθαναν ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΩΘΕΙ, αν η κυβέρνηση Μητσοτάκη έπραττε το δικό της ΚΑΘΗΚΟΝ, φτιάχνοντας ΜΕΘ, ενισχύοντας το σύστημα υγείας και φέρνοντας φάρμακα και εγκεκριμένες θεραπείες!!

Θα στείλει, επίσης, δύο ακόμα ξεκάθαρα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση: α) ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ασκεί ατιμώρητα φθηνή επικοινωνιακή πολιτική σε βάρος της ζωής και της υγείας των πολιτών και β) ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να διχάζει ατιμώρητα την κοινωνία προς εξυπηρέτηση προσωπικών, κομματικών ή άλλων (οικονομικών;;) λόγων!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!»

Δείτε για του λόγου το αληθές και την ανάρτηση του στο Facebook:
.zougla.gr
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.