Κατάρ γκεϊτ και Εύα Καϊλή!! Αίτημα των αρχών στον Παναμά για εμβάσματα μαμούθ !


 

Έρευνα για το  εάν έχουν μεταφερθεί εμβάσματα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ από το Κατάρ

Κατεπείγον αίτημα έστειλε στις Αρχές του Παναμά ο Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Χαράλαμπος Βουρλιώτης προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί της πρώην ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή, του συζύγου της Φραντσέσκο Τζόρτζι και άλλων μελών της οικογένειάς της.

Αφορμή για την αποστολή του αιτήματος, που εστάλη πριν από δύο ημέρες στις Αρχές του Παναμά για την έρευνα της υπόθεσης «Qatargate» αποτέλεσε μια ανάρτηση σε λογαριασμό στο Twitter που εμφανίζει τραπεζικά έγγραφα με λογαριασμούς της Εύας Καϊλή και μελών της οικογένειας της σε Τράπεζα του Παναμά, με καταθέσεις 28 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία εμφανίζονται να έχουν αποσταλεί από το Κατάρ.

Για τα έγγραφα αυτά, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε αναφέρει ότι κατέθεσε και εκείνος αίτημα στον κ. Βουρλιώτη να επικοινωνήσει με τις Αρχές του Παναμά, σημειώνοντας ότι πρόκειται για πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, οι λογαριασμοί φέρονται να είναι στην Τράπεζα Bladex of Panama και να ανήκουν στην Εύα Καϊλή, τον πατέρα της και την μητέρα της. Στους λογαριασμούς  εμφανίζονται να υπάρχουν 20 εκατομμύρια ευρώ σε δύο καταθέσεις από το Κατάρ προς την Εύα Καϊλή, 4 εκατομμύρια ευρώ σε δύο καταθέσεις από το Κατάρ προς τον Αλέξανδρο Καϊλή και 4 εκατομμύρια ευρώ σε δύο καταθέσεις από το Κατάρ προς την Μαρία Ιγνατιάδου.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι κ. Βουρλιώτης είχε ανταποκριθεί στο αίτημα των Βέλγων συναδέλφων του και διαβίβασε έγγραφα με τα περιουσιακά στοιχεία της Εύας Καϊλή, του συζύγου της Φραντσέσκο Τζόρτζι και του πατέρα της Αλέξανδρου Καϊλή που είχαν δεσμευτεί στη χώρα μας, αλλά και τα ποσά που δεσμεύτηκαν.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.