Η ΛΑΡΚΟ θα μπορουσε να τροφοδοτήσει και να ζήσει την ελληνική οικονομία δήλωσε ο Δ.Κουτσούμπας


 


 Στη ΛΑΡΚΟ και τους εργαζόμενούς της αναφέρθηκε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Λαμία 1 Fm».

Ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε ότι είναι ένας μεγάλος αγώνας, των εργαζομένων και των οικογενειών τους, καθώς πάρα πολλά χρόνια παλεύουν με συλλογικότητα και με αλληλεγγύη. Υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ είναι στο πλευρό τους, επισημαίνοντας ότι η ΛΑΡΚΟ είναι χρυσωρυχείο και για την περιοχή αλλά και για όλη την Ελλάδα. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σημείωσε ότι «σε μια εποχή που το νικέλιο έχει φτάσει στα ύψη και θα μπορούσε η ΛΑΡΚΟ να ήταν κερδοφόρα και να στηρίξει όλη την ελληνική κοινωνία, οι εργαζόμενοι πληρώνουν τα σπασμένα των πολιτικών όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, τα μεγάλα χρέη, το χαμηλό εισόδημα, τις συντάξεις και τόνισε ότι «στους δρόμους του αγώνα θα επιβάλουμε για παράδειγμα την κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, για να ανακουφιστεί ο λαός μας». Τόνισε ωστόσο, ότι αυτό δεν λύνει το πρόβλημα, αλλά χρειάζονται γενικότερες αλλαγές στην κοινωνία μας και σε αυτούς που κατέχουν την εξουσία.

Τέλος, υπογράμμισε την ανάγκη ο ελληνικός λαός να ενισχύσει το ΚΚΕ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για να λάβουν ένα οριστικό τέλος όλα τα προβλήματα που βιώνει.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.