Βουλή... ο Πολάκη για το νομοσχέδιο έκτρωμα για την υγεία«Βαρκάρης του Αχέροντα ο κ.Πλεύρης»!



Βουλή... ο Πολάκη   για το νομοσχέδιο έκτρωμα για την υγεία«Βαρκάρης του Αχέροντα ο κ.Πλεύρης»!

 O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.και πρώην υφυπουργός υγείας που  σε όλες τις περιπτώσεις εχει δίκαιο σε οι λέει άλλα ο τρόπος που τα λέει του το αφαιρεί γιατί εμείς δεν κοιτάμε την ουσία αλλά την σάλτσα των επικοιονωνιολογων

“Θα αποτύχετε για τον ίδιο λόγο που απέτυχε και ο Σούρλας το 1992” είπε ο κ. Πολάκης σημειώνοντας ότι “αυτοί οι διεφθαρμένοι στους οποίους απευθύνεστε, δεν θα ασπρίσουν τα μαύρα τους” είπε ο κ. Πολάκης και συνέχισε: Αυτοί δεν είναι καλοί γιατροί και δεν θα τολμήσουν να βγουν έξω από την ασφάλεια του νοσοκομείου για να κάνουν αυτό που τους λέτε: Πάρτε αυτό το αντίδωρο για να συμπληρώσετε το εισόδημα σας γιατί εγώ δεν σας δίνω”.

Ο κ. Πολάκης, που αποκάλεσε τον υπουργό Υγείας “βαρκάρη του Αχέροντα” είπε ότι “αυτό το νομοσχέδιο, μαζί με το νομοσχέδιο της επικουρικής ασφάλισης, μαζί με τα νομοσχέδια της κας Κεραμέως για την πανεπιστημιακή αστυνομία και την ελάχιστη βάση εισαγωγής, μαζί με το νόμο για το επιτελικό κράτος των υποκλοπών του παρακράτους και των παρακολουθήσεων, και μαζί με το νόμο του Χατζηδάκη για την κατάργηση του οκτάωρου, θα είναι αυτά που θα καταργηθούν το πρώτο δεκαήμερο μετά την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της επόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ”.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.