Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας με τραυματίες έναν πολίτη και οκτώ αστυνομικούς!


 



Ένας πολίτης και οκτώ αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε επίθεση κατά τη διέλευση του οχήματος που μετέφερε τα ΜΑΤ στο Ντιγιάρμπακιρ. Όχημα που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου εξερράγη καθώς ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά, αναφέρει το πρακτορείο ANADOLU.

Στην ανακοίνωση που έγινε από το γραφείο του νομάρχη γίνεται λόγος για τρομοκρατική επίθεση με ανατίναξη αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου κατά τη διάρκεια της διέλευσης του μίνι λεωφορείου της αστυνομίας γύρω στις 05:10.

Δύο συλλήψεις

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν 8 αστυνομικοί και ένας πολίτης ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, ανέφερε ότι συνελήφθησαν δύο άτομα, τα οποία θεωρούνται ως οι δράστες της έκρηξης που σημειώθηκε κατά τη διέλευση υπηρεσιακού οχήματος που μετέφερε αστυνομικούς των ΜΑΤ

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.