Η ΕΥΠ ΥΠΕΚΛΕΠΤΕ ΚΥΡΤΣΟ ΤΕΛΟΓΛΟΥ,,τελικα...,μονο τις ...καθαρές!!! ..τράπεζες δεν υπεκλεπταν



Η ΕΥΠ ΥΠΕΚΛΕΠΤΕ ΚΥΡΤΣΟ ΤΕΛΟΓΛΟΥ,,τελικα...,μονο τις ...καθαρές!!! ..τράπεζες δεν υπεκλεπταν

Το EURACTIV, αποκαλύπτει ότι ο ευρωβουλευτής του Renew Europe, Γιώργος Κύρτσος και ο  δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου ήταν στη λίστα των «στόχων» που υπέκλεπτε η ΕΥΠ.

Ττο EURACTIV επικαλούμενο πηγές γράφει ότι  ότι κλιμάκιο της ΑΔΑΕ επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη (15/12) την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία Cosmote για να διενεργήσει έλεγχο μετά από αιτήματα που υπέβαλαν οι  Κύρτσος – Τέλλογλου, οι οποίοι ήθελαν να πληροφορηθούν εάν ήταν υπό παρακολούθηση από τις μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, επιβεβαιώθηκε ότι και τα δύο πρόσωπα ήταν υπό παρακολούθηση από μυστικές υπηρεσίες, αλλά οι λόγοι της παρακολούθησης δεν αποκαλύφθηκαν με επίκληση στην «εθνική ασφάλεια».

Προσπαθούν να εμποδίσουν την έρευνα

Το δεύτερο μέρος των αποκλύψεων του EURACTIV έχει να κάνει με την προσπάθεια που γίνεται από τον  εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να χαρακτηστίσει παράνομες τις έρευνες!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα  ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας, μετά από συνεννόηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο, επιχείρησε να σταματήσει τον έλεγχο αμφισβητώντας την αρμοδιότητα της αρχής.

Οι εκπρόσωποι της ΑΔΑΕ αντέδρασαν επικαλούμενοι τη συνταγματική τους εξουσία και επέμειναν στον έλεγχο.

Η εταιρεία τους ενημέρωσε ότι θα επικοινωνήσει με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο για οδηγίες. Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι της ΑΔΑΕ ενημερώθηκαν ότι η διαδικασία ήταν παράνομη.

Η εταιρεία, ανέφεραν οι ίδιες πηγές, ζήτησε γραπτή γνωμάτευση από τον εισαγγελέα την οποία φέρεται να αρνήθηκε.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.